изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:04 EEST
ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ДОБРИЧ    
ОбществоВчера изтече срокът за представяне на номинации за Почетен гражданин на Добрич. До края на последния работен ден – петък, в секретариата на Общинския съвет са постъпили само две предложения за удостояване със званието.

Първата е за поета, белетрист, драматург и журналист Драгни Драгнев, като поводът е неговата 75-годишнина. Вносителите предлагат той да бъде удостоен със званието за приноса си за обогатяването на духовната съкровищница на града. Той бе предложен от група общественици.
Втората номинация е за хореографа и главен художествен ръководител на ЗТО „Алексия“ Севдалина Мавродиева – Нейкова. Тя е предложена от Дана Михайлова – водеща в радио „Добруджа“. Поводът е 20-годишнината на организацията. Мотивите за предложението са, че Севдалина Мавродиева – Нейкова подготвя поколения талантливи танцьори, част от които достигнаха върховете на танцовото изкуство на световно ниво.
Решението за присъждането ще бъде взето на сесия през септември.
НДТ


 


Сходни връзки

ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди