изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:48 EEST
Над десет са ударените коли в касапницата в тунел „Витиня”    
НовиниТежката катастрофа в тунел „Витиня” в посока София-Варна е стана малко преди 14 часа. Автомобил-платформа се е ударил в ТИР. Платформата буквално влязла под ТИР-а. Първият камион се е усукал около оста си, а вторият се е ударил в него, помитайки лек автомобил. Шофьорът, затиснат в колата, така и не дочакал спешната помощ и издъхнал от раните си, съобщава botevgrad.com.

След първия удар последвала верижна реакция – един в друг се удрят над 10 автомобила. Между тях има и автобус, пътуващ по линията София-Силистра. Пострадали пътници от автобуса и от другите коли няма. Час от колите били вдигнати с пътна помощ, а пътниците от автобуса прекачени в друг, който фирмата изпратила.

Сред участниците във верижната катастрофа има и шофьор от Ботевград.

Най-вероятната причина за инцидента е висока скорост, несъобразена с пътните условия, тъй като по това време пътното платно е било мокро, казаха от магистрална полиция.

Верижната катастрофа стана причина и за забавянето на ексдепутата от БСП Янаки Стоилов, който по случайност се оказал на същото място и закъснял за среща със симпатизанти във Враца.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Над десет са ударените коли в касапницата в тунел „Витиня” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди