изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:41 EEST
ТРИО „ТЕНОРИТЕ” С ГАЛА-КОНЦЕРТ В ДОБРИЧ    
Култура Гала-концерт ще изнесе на 18 септември от 19 часа в органова зала „Добрич”. Организатор на проявата е импресарска къща „Ревю”-Пловдив.

„Всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно – споделят организаторите. -В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у Вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио „Тенорите” е уникално”
За тях казват, че съчетават класически гласове,изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално  и романтично звучене. Те не правят компромис с качеството на звученето и  артистичната интерпретация. Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев–тенор, Александър Господинов–тенор и Илиян Недев–тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна,руска, възрожденска и  джаз музика. Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси. Имат издадени 2 диска: „Безкрайна хармония” - с любими класически арии и канцонети, и „Руска класика” - вечните руски песни „Калинка”, ”Смуглянка”, ”Ден победъй”, ”Катюша”, „Коробейники” и други.
След концерта ще можете да закупите техен компакдиск и да получите автографи. Продажбата на билети вече започна – на касата на залата. За справки и ВИП места:  0887 424240. НДТ


 


Сходни връзки

ТРИО „ТЕНОРИТЕ” С ГАЛА-КОНЦЕРТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди