изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:54 EEST
БУКМЕЙКЪРИТЕ ДАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ НА ГЕРБ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ОБЛАСТТА    
НовиниГЕРБ е с най-големи шансове да е победител в Добричка област на парламентарните избори на 5 октомври. При това с 30,99% и по-малко от гласовете. Това сочат прогнозите на Евробет, според коефициентите, които е дал на политическите партии.

В сайта си букмейкърът е обявил залози за това кой ще е победител на парламентарните избори, както за страната, така и по избирателни райони. За регионалните прогнози са избрани шест партии, които се считат за основни претенденти за вота.
Най-нисък – 1,4, е коефициентът, който е даден за това ГЕРБ да спечели изборите в Добрич с 30,99 % и по-малко. Малко по-висок – 1,6, е коефициентът, който дава по-сериозна преднина на ГЕРБ – победа с 31% и повече. Това означава, че партията се счита за фаворит в областта. Съответно заложилите на ГЕРБ ще спечелят най-малко пари, ако те станат първи в надпреварата за парламента. Съвсем близо до партията на Бойко Борисов е БСП с коефициент 2,75. На трето място с шанс за победа е посочено ДПС, което е с коефициент 4,00. След него с 6,00 се нарежда България без цензура. Най-малки шансове да бъде победител на изборите в Добричка област има Реформаторският блок, който е с коефициент 11,00. По-големи шансове се очаква да има АБВ, чийто коефициент е 8,00. Така заложилите на тези две партии ще спечелят най-много, ако на на 5 май ще вкарат най-много депутати от област Добрич.
Само в три области се очаква БСП да спечели, а, според букмейкъра, ДПС ще има най-много депутати в четири области.
В национален мащаб отново ГЕРБ е с най-нисък коефициент - 1,05, което му отрежда най-голям шанс да спечели изборите, съответно заложилите на партията да спечелят най-малко. БСП е с коефициент – 2,75, ДПС – 10, Реформаторски блок – 30, България без цензура -50, АБВ – 60, Патриотичен фронт – 70, Атака – 100. Като най-голяма се счита вероятността Бойко Борисов да е следващият премиер, като на него е даден коефициент 1,06. Така заложилите на него ще спечелят най-малко. Шанс за по-голяма печалба имат тези, които заложат на Иван Костов – той е със следващия коефициент – 5, а Кристалина Георгиева е с коефициент 6. НДТ


 


Сходни връзки

БУКМЕЙКЪРИТЕ ДАВАТ НАЙ-ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ НА ГЕРБ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди