изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:25 EEST
ПРЕДСТАВЯТ ХЪРВАТСКА ПОЕЗИЯ В „НИМФЕУМА“    
Култура ДКИ КЦ "Двореца" - Балчик, поетесата Елка Няголова и Славянска литературна и артистична академия представят: „Насаме с ДУШАТА,  под звездите… „ Една вечер от поредицата на Славянска академия - Международен театър на поезията.

Заедно със специални гости от Хърватска – водещи днешни поети и значими фигури в хърватската култура, ще бъде представена и новата Антология на съвременната хърватска поезия – един общ проект  на Академията и Министерството на културата на Хърватия.
С музика и поезия в "Нимфеума" на "Двореца" в Балчик ще потърсим заедно онези екзистенциални пунктири между Доброто и Злото, Човека и Бога, между Любовта и Нелюбовта, между Земята и Небето, обещават организаторите.
Проявата, която ще се проведе в събота – 6 септември, от 20 ч., се организира от Славянска академия, с партньорството и домакинството на ДКИ КЦ "Двореца"-Балчик. Водеща на поетичната вечер под звездите ще бъде поетесата Елка Няголова. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ ХЪРВАТСКА ПОЕЗИЯ В „НИМФЕУМА“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди