изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:20 EEST
Спират пороите, слънцето се завръща    
ВреметоВ средата на седмицата максималните температури отново ще са около 30 градуса


През следващото денонощие над страната ще има разкъсана облачност, над Западна България по-често значителна и на места там ще превали. В Източна България ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури – между 24° и 29°, в София 24°, прогнозира НИМХ към БАН.
Над Черноморието ще има разкъсана облачност, намаляваща временно и до слънчево. Вятърът ще бъде до умерен от север, след обяд от изток. Максимални температури 26-28°. Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е по-често значителна, а високите части ще са в мъгла. Ще има превалявания. Ще духа до умерен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра – около 11°.

Във вторник повече облачност ще има над Западна България, а след пладне – и над североизточните райони. На отделни места там ще превали краткотрайно.

В сряда и четвъртък ще преобладава слънчево време, сутринта на места в низините ще бъде с намалена видимост. Купеста облачност ще има след пладне над планините, но ще остане почти без валежи.

Дневните температури ще се повишат с 1-2 градуса и максималните ще са между 25° и 30°. Атмосферното налягане ще се повиши още малко и ще достигне средното за месеца.
www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Спират пороите, слънцето се завръща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди