изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:40 EET
БЕГЪЛКАТА ПЛАМЕНА НЕ СЕ ВЪРНАЛА В ДОМА СИ    
Общество 30-годишната Пламена Реиз от Добрич, която бе в неизвестност в продължение на една седмица, след като напусна дома си по собствено желание на 1 септември, не се е прибрала в семейното огнище, научи НДТ от отлично осведомени източници. След като бе открита от полицията и върната в Добрич младата жена отишла да живее при своя леля.

Според нашите източници, изчезването й не е свързано с любовна афера, каквито версии имаше в социалните мрежи. Според разказите й пред униформените след задържането й, в дома й в Добрич имало случаи на агресия спрямо нея, а мъжът й имал лошо пиянство. Сигнали за домашно насилие обаче в полицията не са подавани. Не е заведена и жалба за изчезнали пари от сметки на семейството, научи още НДТ.
Агенция БЛИЦ съобщи, че, пред полицаите Пламена обяснила, че причината за внезапното й бягство бил системен тормоз от страна на съпруга й. Тя разказала, че Озай Реиз често й посягал. Били й нанасяни телесни повреди, но тя не се оплаквала, а към момента синините вече са изчезнали и няма как да се жалва.
„И аз съм й посягал, и тя ми е посягала… ако това се има предвид домашно насилие. Но винаги съм си гледал семейството и съм гледал нищо да не им липсва“, обясни пред БЛИЦ Озай, който разбра от наш репортер, че жена му е върната в Добрич.
Нейна приятелка се явила като парламентьор и се обадила в полицията да каже, че знае къде е Пламена. Тя разкрила местонахождението й едва след преговори, че няма да я върнат при съпруга й. Издирвачите до края криели от Озай, че жена му се намира в дирекцията на МВР в Добрич. „Признаха ми едва след като казах, че съм говорил с леля й Марче във Варна, при която е била“, разясни съпругът. „Обади ми се още преди 20-ина дни и ми поиска 15 000 лева – трябвали й, за да купят гарсониера. Казах й, че нямам. Дойде в неделя тук и ми каза, че предните дни спала в Ботевата градинка във Варна. Били я ограбили, взели й всичките пари и телефона“, разказа леля Марче, в чийто апартамент се бе укрила Пламена.
БЛИЦ съобщи, че междувременно Озай разбрал, че липсват пари от спестовната сметка и жена му дори е теглила заем от 3000 лева. „Парите не ме интересуват – пак ще изкараме. Само да се върне при мен и децата“, казва изоставеният съпруг, който признава, че са имали караници с жена си. Тя обаче към момента не ще и да чуе за него или да се връща в дома си. Сега се намира при роднини и мислела само да вземе децата. „Чух, че май се канела да иска развод и да вземе децата… Как ще стане – не знам. Дъщеря ни сега, на 15-и, трябва да е първокласничка, а малкият е на година и 3 месеца. Тези дни само аз ги гледам, защото няма кой да ми помага. Купил съм всичко за първия учебен ден на щерката“, обяснява Озай и споделя, че се надява с Пламена да седнат, да поговорят и да се разберат. НДТ/БЛИЦ

Изчезналата Пламена от Добрич се намери и проговори: Не искам да виждам мъжа си!
Откриха изчезналата Пламена, вече е в Добрич
Първо в БЛИЦ: Откриха изчезналата хубавица Пламена - "ШОУ" разплете мистерията!
ПОЛИЦИЯТА В ДОБРИЧ ИЗДИРВА МАЙКА НА ДВЕ ДЕЦА


 


Сходни връзки

БЕГЪЛКАТА ПЛАМЕНА НЕ СЕ ВЪРНАЛА В ДОМА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди