изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:49 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 17 септември 2014 г.    
НовиниВ събота ще предимно слънчево с временни увеличения на облачността и следобед на отделни места главно над североизточните райони не е изключено слабо да превали. Вятър умерен от изток-североизток. Слабо понижение на максималните температури.
Mei-Ling Lam 31Gemma Lee Farrell 474Tiffany Selby 40Кармен Електра / Carmen Electra

Ще духа слаб до умерен вятър от източна четвърт. Минимални температури 12-17, по носовете до 19-20 градуса. Максимални температури между 24 и 29 градуса.

В неделя ще има променлива облачност и на места е възможно да превали. Вятър умерен от изток-североизток. Температурите почти без промяна.

През нощта срещу понеделник облачността ще се увеличи и в понеделник тя ще бъде по-често значителна и главно следобед на повече места ще превали краткотраен дъжд. Вятърът ще остане умерен от североизток, а температурите слабо ще се понижат.
Във вторник ще има предимно значителна облачност с превалявания, на места интензивни и придружени от гръмотевици. Вятър от североизток умерен. Температурите почти без промяна.
В сряда променлива облачност по-значителна по крайбрежието и там на места са възможни превалявания. Вятър умерен от север, привечер ще отслабне. Температурите слабо ще се понижат.
Вълнението на морето през периода четвъртък - събота ще е 1-2 бала, а през периода неделя – сряда 2-3 бала, в открито море до 4. Температурата на морската вода от 23 до 25 градуса.

Деж. синоптик: И. Куюмджиев
Национален институт по метеорология
и хидрология при БАН - филиал Варна


 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 17 септември 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди