изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:35 EEST
4-годишният Яни е загиналото до Благоевград дете    
Новини 4-годишно момченце загина, други трима-майка му, племенница на 14 г. и мъж на 33-година са леко ранени, след като лек автомобил "Ауди" излетя и се търкаля над 100 метра по скат над Благоевград, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.


Сигналът за пътния инцидент е подаден в 23.20 часа тази нощ от пътя село Делвино-Благоевград. На спускане към града, на остър десен завой и мокра пътна настилка водачът на аудито-33-годишният Венцислав К. от Благоевград губи контрол над автомобила. Той минава през насрещната лента, излиза от пътя и започва да се спуска, търкаляйки и премятайки се по склона. Пречупва едно дърво и спира в дерето, на около 100 метра под пътя. Към мястото на инцидента се отправят две линейки, полиция и противопожарен автомобил, оборудван за помощ и действия при тежки автопроизшествия.

При пристигането на линейката от дерето се чуват писъци, но автомобила не се вижда. По стръмния склон медицинските екипи и полицията пресрещат водача на автомобила, пътуващата с него 37-годишна жена и момиче на 14 години. За съжаление 4-годишният Яни бил премазан от преобръщащият се по ската автомобил, след като е излетял от него.

В Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград са приети 37-годишната Снежана Б., майка на загиналото момче и 14 годишната й племенница Х.В. Водачът Венцислав К. бе излязъл на пътя видимо неадекватен и в шок. Пробата с полевия тест е показала наличие на алкохол в издишваният въздух от 0.95 промила. Той е с рана на главата и не може да движи ръката си. Към 0.30 часа след полунощ бе доведен в ЦСМП за кръвна проба.

37-годишната майка на загиналото момче е с порезна рана на бедрото и натъртвания, раната й е зашита в отделението по хирургия. 14-годишната й племенница е с контузия на главата, но няма тежки наранявания, поне на този етап. 15 минути след полунощ започна да се събира група за извършване оглед и заснемане на автопроизшествието. Автомобилът е катастрофирал, след като всички се прибирали от вила в село Делвино. По същият път се отива и към мемориал "Памет и вяра" над Благоевград, където се издига 33-метров светещ кръст.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

4-годишният Яни е загиналото до Благоевград дете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди