изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:58 EEST
АДМИНИСТРАТОРКА ЗАДИГНА 3 000 ЛЕВА ОТ СЕЙФ НА ТУРИСТИ    
Ред и сигурност23-годишна администраторка във ваканционен комплекс край Балчик задигна 3 000 лева от туристи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. НДТ научи, че става дума за „Блек Сий Рама“. Парите се съхранявали в сейф и били сватбен подарък за гости на комплекса.

Сигнал за кражбата е получен в полицейското управление в Белия град около 11 часа на 9 септември. Установено е, че престъплението е извършено за времето от 16.30 часа на 7 септември до 2 часа на 8 септември. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служителите на полицейското управление в Балчик е установено, че извършител на деянието е администраторката С. Р. от Белия град. Сумата пари е иззета по надлежния ред и върната на собственика. В хода на разследването е констатирано, че служителката е автор и на други кражби на пари от комплекса. От средата на месец август до 7 септември тя е съпричастна й към три други такива престъпления на обща стойност около 1 200 лева.
Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на полицейското управление. НДТ


 


Сходни връзки

АДМИНИСТРАТОРКА ЗАДИГНА 3 000 ЛЕВА ОТ СЕЙФ НА ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди