изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-06-17 @ 16:07 EEST
Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?    
Любопитно

Зодиите: Как разбираш, че са влюбени?ОВЕН

Гласът му

изтънява

Ако е влюбен, Овенът ще пърха и чурулика като пиленце, когато е край вас. Без майтап - в близост до обекта на чувствата гласовете им изтъняват и стават по-напевни. Ще ги разпознаете по това. Иначе влюбените Овни не се отклоняват много от нормалното си състояние. И в аферите на Амур те са бързи и яростни. Не мислят дълго, преди да пристъпят към действие. Понякога им отнема не повече от час да се решат да ви поканят на среща. След раздялата: Овенът отива на кареоке да изпее мъката. Този ужас за околните ще продължи 8 дни - така сочи анкета, проведена сред 1670 представители на различните зодиакални знаци.

ТЕЛЕЦ

Таи всичко

в себе си

Телецът ще ви организира минизасади. Ще ви дебне, ще виси на фейсбук стената ви, като нищо ще проникне в имейла ви, но вие едва ли ще го усетите. Влюбеният Телец таи всичко дълбоко в себе си, така че може дори да не подозирате, че изпитва чувства. Отстрани може да изглежда спокоен и дори муден, но вътре в него бушуват пожари.

След раздялата: От всички знаци Телецът пролива най-много сълзи - повече дори и от Рибите. Не може да повярва, че неговата ВНЛ (вечна неразделна любов) е свършила. Как така?! Това тръшкане ще продължи до 3 месеца.

БЛИЗНАЦИ

Бърбори два

пъти повече

По цял ден тайничко си рисуват ваши портрети, пишат любовни писма, които накъсват наситно и изхвърлят. Любовта може да ги превърне в композитори или писатели - например на фентъзи, в което вие двамата сте главните герои. Каквито са приказливи, влюбените Близнаци стават направо нетърпими. Когато обектът на чувствата им е в стаята, получават същинска словесна диария (с извинение за думата).

След раздялата: Близнаците се оттеглят. Яхват колата, влака, метлата, или каквото там решат, и заминават. Още на следващия ден всичко е забравено.

РАК

Кипри се и

се кикоти

Ще разберете, че Рак неудържимо си пада по вас, защото щом ви види, започва да се кипри и да се кикоти. Те искат да бъдат преследвани, затова колкото и да са влюбени, не очаквайте да пристъпят към вас и да ви кажат: "Какво ще кажеш да отидем на кино?" Представителите на зодия Рак предпочитат да действат по-деликатно. Да кръстосате погледи през стаята, след ден-два да ви напишат двусмислен есемес. И така. След раздялата: Ракът се превръща в телефонен терорист. Той има нужда да излее мъката пред приятели и близки и го прави обстойно, обилно и непрестанно. В продължение на поне 20 дни.

ЛЪВ

Става груб

и брутален

Лъвът става груб. Много груб. Ако с вас е по-зъл, отколкото с останалите - заяжда се, обижда ви и ви повишава тон, да знаете, че е влюбен. Следваща стъпка - да пусне прословутото си обаяние на МАХ. Ще ви обсипе с комплименти и ласкателства. Ще ви накара да се чувствате все едно сте пъпът на света. А ако несъзнателно погледнете друг човек - хряс! Ще ви пореже с остър език и кошмарно държание. Направо да подлудееш!

След раздялата: Лъвът си търси бърлога, за да се усамоти в царствен плач, без никой да го гледа. 14 дни му трябват, за да дойде на себе си.

ДЕВА

Терзае се за

дреболии

Девата ще направи кълбо напред или ще скочи с бънджи, ако реши, че така ще привлече вниманието ви. Когато са влюбени, стават свръхнервни и се тревожат за най-дребните подробности. Непрекъснато анализират и се терзаят. Гледат под лупа всяко нещо, което сте казали или направили. Например представете си следния вътрешен монолог: "Днес, като се видяхме ми каза "здрасти". Не "здравей" или "какво става". Защо точно "здрасти"?"

След раздялата: Девата ще се заключи в стаята си. Не е сега моментът да се опитвате да го/я утешавате. След месец ще е като нов/а, а стаята ще е подредена и по-чиста от операционна.

ВЕЗНИ

Издокарва се

заради вас

Щом се пресегне да ви оправи перчема или да прибере някой кичур, изскочил от прическата ви, да знаете, че точно тази Везна май има топли чувства. Влюбените Везни се познават по това, че стават още по-старателни в облеклото и цялостния си външен вид. Ще направят всичко възможно, за да блеснат в най-добрата си светлина, а обекта на чувствата ще обсипят с комплименти.

След раздялата: Везната се лекува с храна. Много храна! Вкусна, сладка, питателна, вредна, разкошна, утешителна храна. След 6 дни е готова за нови завоевания.

СКОРПИОН

Облепят ви с

обожание

Толкова са мили, толкова са внимателни! През цялото време искат да са до вас, гледат ви с обожание, гушкат ви. Търсят случай да ви докоснат. По-точното описание на влюбения Скорпион би било: "лепка с фиксация" или "маниак преследвач от психотрилър". Тайно ще ви разследва, докато научи всичко за вас. Какво правите, защо се срещате с други хора, а не сте с него/нея?

След раздялата: Скорпионът просто е по-тих от обикновеното. Никой не може да разбере какво точно му се върти в главата - мисъл за убийство, за самоубийство? Ще му стане по-добре след около 3 седмици.

СТРЕЛЕЦ

Изчервява се,

щом ви чуе

Личи си от хеликоптер - изчервява се всеки път, щом обектът на чувствата му заговори. Стрелците са състезатели и ще се опитат да спечелят сърцето на любимия. Ще поканят тръпката си на събитие, в което могат да изпъкнат в очите му. Ще включат всички познати и приятели в битката - те ще трябва да представят влюбения Стрелец в най-благоприятна светлина.

След раздялата: Стрелецът прикрива успешно тъгата с буйно веселие. Колкото по-наранен е, толкова по-силни са радостните му писъци на влакчето на ужасите или на ледената пързалка. Овършава нощните клубове и след два-три дни е прероден.

КОЗИРОГ

Заеква и губи

дар слово

Няма да повярвате, но той заеква! Види ли човека, в когото е влюбен, нещо му става и започва да говори несвързано. Козирозите първо проучват подробно какъв е случаят, след това действат, за да спечелят възлюбения/ата. Има ли си гадже, как е с парите, от кой отбор е, за кого ще гласува на изборите - все важни неща, които трябва да се обмислят, преди да действа човек.

След раздялата: Козирогът ще тъгува месец и половина. Ще копнее да се завре някъде на тъмно и тясно, за да преживява и да се пита: "Защо?! Защо така стана? Аз бях безгрешен, какво се случи?!"

ВОДОЛЕЙ

Сприятелява

се с вас

Започне ли да си мърмори под носа и да не ви гледа в очите, значи намирисва на любов. Ето как постъпва Водолеят: първо ставате най-добри приятели, запознавате се с приятелския кръг на другия. Непрекъснато сте заедно, докато един ден приятелството не прерасне в нещо повече. Но не се надявайте това да се случи, ако има някаква важна морална пречка - например, ако имате връзка с негов приятел.

След раздялата: След скъсването на Водолея нищо не му се прави. Той не се къпе, не си мие зъбите, лежи и гледа телевизия, като апатично прещраква каналите. Чака да се самоизлекува. Пет дни и всичко е забравено!

РИБИ

Инсценира

срещи

Те непрекъснато "случайно" се натъкват на вас. Срещате ги на улицата, в магазина, в заведението, в което често ходите, навсякъде. На Рибите малко им трябва, за да се отнесат в любовен унес. По цял ден могат да гледат през прозореца и да мечтаят за вас. Не се учудвайте, ако заловите дори най-разумните представители на знака да рисуват буквите ви, преплетени и оградени в сърчица.

След раздялата: Рибата плаче, вика, тръшка се, пие много. Спи, пак плаче. После пак пие много. Голямо изпитание за приятелите е да изтърпят скърбящата по загубения любим Риба. Ще ѝ мине... когато ѝ мине.

http://www.trud.bg

КАК СТАРЕЕМ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Интимен хороскоп – най-успешните зодии в любовта

Сексуален хороскоп: Какви любовници са

Как се шегуват зодиите?

Кое докарва до нервен срив и истерия зодиите

Как целуват мъжете от 12-те зодии

Вкусовете се определят от зодията

Какъв си ти: Донор или вампир?

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Уникален любовен хороскоп! Кои са най-верните зодии?

Зодиите са плодородни или ялови

Коя зодия в какво е НАЙ

Как лъжат зодиите

Зодията определя какви сте в секса

Зодиите и храните

Най-лошите любовни комбинации според зодиака

Кои са най-големите домошари в зодиака?

Какъв е секс стилът ви според зодията?

Кои са най-тежките характери сред зодиите? Вижте уникален топ 5!

Кои жени са най-апетитни според зодията

Мъж изготви уникален хороскоп: Всички жени са змии - вижте коя е вашата!

Китайски оракул: За траките конят е цар

Китайски оракул: Сбогом, Змия, иде Конят! Край на заговорите

Как всяка зодия реагира при скандал?

Вижте каква ще е Годината на коня за различните зодии

Кое цвете сте според зодията?

Любовта през 2014 г.

България е зодия Телец

Какво да очаква всяка зодия през 2014 г.

Хороскоп за 2014 г. Овен (21 март-19 април) - Късмет у дома и в любовта

Хороскоп за 2014 г. Телец (20 април - 20 май) Кармична разплата

Хороскоп за 2014 г. Близнаци (21 май-21 юни) - Нови доходи и просперитет

Хороскоп за 2014 г. Рак (22 юни - 22 юли) - Съдбоносна година

Хороскоп за 2014 г. Лъв (23 юли - 22 август) - Духовно израстване

Хороскоп за 2014 г. Дева (23 август - 22 септември) - Приятели и социални мрежи

Хороскоп за 2014 г. Везни (23 септември - 23 октомври) - Фантастична кариера

Хороскоп за 2014 г. Скорпион (24 октомври - 21 ноември) - Пътуване в чужбина

Хороскоп за 2014 г. Стрелец (22 ноември - 21 декември) - Почивка и приключения

Хороскоп за 2014 г. Козирог (22 декември - 20 януари) - Емоционални връзки

Хороскоп за 2014 г. Водолей (21 януари - 18 февруари) - Здраве и много работа

Хороскоп за 2014 г. Риби (19 февруари - 20 март) - Сексапил и интуиция

ЖЕНИ - МЕЧТАЙТЕ! КОНЯТ В ГАЛОП ЩЕ РАБОТИ ЗА ВАС!...

Да се родиш в Годината на Коня

2014 г. - Годината на зеления дървен дървен кон според китайския зодиак

Китайски хороскоп за годината на коня - 2014

Прогноза на водещи астролози за България през 2014: Критичният месец е април, Сатурн ни подлага на тежки изпитания!

Пророчество на Слава Севрюкова: Прероденият Давид ще спаси България! През 2017 г. идва жена-управник!

Вярност и любов според индивидуалния знак

Каква жена си според деня, в който си родена?

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Според датата на раждане и любовните предпочитания!

Какви са любовните ви афери на работното място според зодиакалния знак?

Вярност и любов според индивидуалния знак

Как да уловиш мъжа на мечтите си

Изберете си мъж според календара

Кой спорт ви отива според зодията?

Зодиите на родителите "бележат" детето

Какви пиячи сте според зодията?

Как се дър­жат пред­с­та­ви­те­ли­те на раз­лич­ни­те зо­ди­а­кал­ни зна­ци в клас­на­та стая

Талисманите на любовта

Каква жена си според хороскопа на келтите?

Зодиите на родителите "бележат" детето

Египетски хороскоп

И МИГЪТ НА СРЕЩАТА СИ ИМА ЗОДИЯ

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

ИНДИАНСКА АСТРОЛОГИЯ

Тибетски хороскоп

ПРИНЦИПИ НА КИТАЙСКИЯ ЗОДИАК

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

Митологичен хороскоп

Какъв си според календара на маите

Хумористичен Китайски Хороскоп

КИТАЙСКИ ХОРОСКОП

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

Нейното бельо според зодията

Зодиите не били тези, за които ги мислим

Сексуалните тайни на жените според зодията

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

Как изневеряват мъжете според зодията си? /ВИДЕО/

Кои зодии са най-лошите шофьори?

Диета под знака на Зодиака

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

Каква сте в любовната игра според зодията

Коя година посрещаме - 2011-а, 2013-а или 2024-а?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Какво казват след секс различните представители на зодиака

Как правят секс различните зодии?

Зодията влияе на химията и секса

Mоже ли датата на раждане определя характера?

НОВА ГОДИНА И КАЛЕНДАРИТЕ

ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК-ГРУПА "ДОБРУДЖАНЦИ"

 


Сходни връзки

Зодиите: Как разбираш, че са влюбени? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди