изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:01 EEST
Шок в пещерата "Леденика": Вода залива екскурзианти    
НовиниГрупа туристи изживя шок в пещерата „Леденика“ над Враца днес. Хората били на обиколка под земята, когато ниските зали започнали да се пълнят бързо с вода. В 14,53 е получен сигнал на спешния телефон, че в част от пещерата водата е над половин метър и има туристи, които не могат да излязат.

Водата е започнала да се покачва заради поливния дъжд, който се изля над региона. Към парка от Враца са тръгнали екипи на гражданска защита, Спешен център, пожарната и органите на реда. Това съобщава за „Конкурент“ шефът на врачанската полиция комисар Иван Кирилов. От органите на реда се свързали с жената, която отговаряла за групата. Тя обяснила, че двама човека са останали в пещерата. „Докато екипите пристигнат, двамата туристи са успели да се измъкнат с помощта на екскурзоводи“ – обясни Кирилов.

"Една жена от групата, която е била вътре, когато водата станала повече от половин метър, се е уплашила и е колабирала. Медицинският екип веднага я е обгрижил и тя вече е добре" - разказа пред "Конкурент" шефът на Спешния център д-р Галина Лещарска.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Шок в пещерата "Леденика": Вода залива екскурзианти | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди