изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:03 EEST
Финансисти и синдикалисти искат оздравяване за КТБ, само Прокопиев е контра    
Новини Иво Прокопиев се обяви за незабавното отнемане на лиценза на КТБ и така се обърна срещу мнението на всички родни финансисти. И Сашо Дончев, и Красимир Ангарски, и Емил Хърсев, и Константин Тренчев категорично заявиха пред камерата на Сашо Диков, че банката трябва да бъде оздравена. "Няма нищо обществено важно в тази банка. Няма икономически смисъл тази банка да бъде спасена, тъй като разрушава стойност, а не изгражда стойност", отсече обаче Прокопиев в предаването "Дикофф".

"Не виждам нищо, което да пречи КТБ да се оздрави", каза финансистът Емил Хърсев, който беше подкрепен и от Сашо Дончев.

"Мнението не е само мое, а на 6 организация, които представлявам - да се направят максимални усилия да се спаси банката. Според мен, трябва да се даде възможност банката да бъде оздравена от акционерите", каза и председателят на синдиката "Подкрепа" Константин Тренчев.

"Има ли смисъл да бъде оздравявана, има смисъл да се спасява нещо, което е важно. Тези експерти нямат пълната информация, ние я имаме. Банката е грубо източена", отсече обаче собственикът на "Икономедия" Иво Прокопиев.

Той призна, че е имало целенасочени действия срещу КТБ. "Да имаше атака по КТБ, но това не значи, че там не е имало проблеми. Първата стъпка, която всички вложители чакат е БНБ да си поеме отговорността, да отнеме лиценза на банката и да пристъпи към изплащането на депозитите на дребните вложители. Банковия депозит е рискова инвестиция, няма икономически смисъл тази банка да бъде спасена", скандално заяви Прокопиев.

С половин уста той отрече, че е част от новата структура ППП (Пеевски, Прокопиев, прокуратурата") и квалифицира твърдението като "жълто". "Важната тема е БНБ да спре да бездейства", каза той.

Сашо Диков обаче така и не го попита за неговите кредити на стойност 600 млн. лева. - нито къде са, нито как и дали ги обслужва.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Финансисти и синдикалисти искат оздравяване за КТБ, само Прокопиев е контра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди