изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:58 EEST
Любовен хороскоп за 15-21 септември 2014    
Хороскоп[image1_left] През тази седмица романтиката ще бъде стабилна за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Любовният климат е спокоен и открива много нови възможности пред онези, които търсят любовта. Какво да очаквате? Звездната карта показва следното:
През тази седмица романтиката ще бъде стабилна за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Любовният климат е спокоен и открива много нови възможности пред онези, които търсят любовта. Какво да очаквате? Звездната карта показва следното:

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/25395-luboven-horoskop-za-15-21-septemvri-2014/



Овен

За тези от вас, които се намират във връзка, тази седмица ще възникнат много въпроси, които ще вълнуват сърцето ви. Оптимисти сте за бъдещето на вашата любов, но бъдете реалисти и малко по-предпазливи. Вероятно ще потърсите съвет от близък приятел или от любопитно четиво за любовта.

Телец

Ако скоро сте срещнали някой специален за вас човек, преминете на следващо романтично ниво в отношенията ви. Периодът е благоприятен за създаване на нова връзка, но през тези дни се опитайте да не споделяте подробности от интимния си живот с приятелите, за да не съжалявате.

Близнаци

Някои от вас ще се чувстват разочаровани от половинката. Той или тя може да покаже явна липса на подкрепа за вашите цели в кариерата, и ако това се случи, много е вероятно вие да се откажете от някаква цел, заради мнението на партньора. На този етап не взимайте решения за вашето кариерно бъдеще въз основа на чуждо мнение. За необвързаните Близнаци периодът е благоприятен за нова любов. Бъдете по-смели.

Рак

В последните седмици комуникацията между вас и половинката върви гладко. И през тези дни се опитайте да бъдете открити един към друг, да споделите вашите романтични желания и очаквания. Тези от вас, които търсят любовта, имат шанс да я открият на някакво социално събитие или на парти вечер.

Лъв

Докато вие сте настроени любовно и желанието ви за секс е достигнало своята връхна точка, от страна на интимния ви партньор може и да не срещнете разбиране. Тя или той може да не се чувства комфортно да осъществи с вас някои от вашите дълбоки сексуални фантазии. Това определено ще ви разочарова. Бъдете търпеливи.

Дева

Комуникацията с половинката ще върви гладко до момента, в който роднина не се намеси по някакъв въпрос в отношенията ви. Възможно е да настъпи една объркваща ситуация, затова премислете добре нещата преди да нападнете партньора с обвинения. Също не забравяйте и за романтиката в отношенията ви.

Везни

Някои от представителите на зодия Везни все още се опитват да преодолеят своето любовно разочарование. Има светлина в тунела и вие постепенно ще започнете да се възстановявате от любовното поражение. За тези от вас, които имат половинка до себе си е добре да направят равносметка за връзката си. Ако търсите любовта, има шанс да я намерите, ако бъдете по-социални и егото ви не е толкова високо.

Скорпион

Уважаеми Скорпиони, някои от вас са замаяни от любов. Внимавайте как показвате чувствата си. Търсете романтиката и споделената любов и не позволявайте да ви манипулират. За тези от вас, които са самотни, последните седмици са вълнуващи. Много вероятно е стара любов да напомня за себе си или съдбата да ви е срещнала с някой специален.


Стрелец

За обвързаните Стрелци предстои седмица, в която вероятно ще направят някаква покупка, свързана с дома. Усещате се по-спокойни и фокусирани, но забравяте да бъдете открити с половинката си. Споделяйте това, което харесвате и това, което не ви допада. За тези, които скоро са приключили връзка има шанс бързо да намерят нова любов.

Козирог

Всичко, което може да се каже за тази седмица за обвързаните Козирози е романтика. За тези от вас, които търсят нова любов, има шанс да я открият на парти вечер или семинар и това да се окаже човек от друга държава. Всичко това ще ви донесе много приятни емоции.

Водолей

Някои от вас, които се намират в неангажираща връзка, усещат силно привличане към отсрещната страна и то е взаимно. Но внимавайте, не бива да давате напразни надежди и обещания. Ако имате половинка до себе си, обърнете повече внимание на любовта, въпреки натоварения работен график.

Риби

През тази седмица с вашия партньор ще бъдете на едно мнение. Духовните ценности са в синхрон. Изобщо през последните седмици във връзката ви има много хармония и разбирателство. Чувствате се обичани и оценени и много е възможно връзката ви да премине към по-сериозна стъпка, като сключване на брак или планиране на бебе.

http://www.az-jenata.bg
ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 15-21 септември 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди