изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:42 EET
Бизнес лидери от Русия, Украйна, Европа и САЩ са изготвили план за изход от кризата в Украйна    
По света Москва. Бизнес лидери от Русия, Украйна, Европа и САЩ, участници на Световния икономически форум са изготвили план за изход от кризата в Украйна, съобщава Интерфакс.

Бизнесмените подкрепят Минския план за прекратяване на огъня и изграждането на временна система за сигурност в Донбас под егидата на ОССЕ. Те смятат за целесъобразно за Украйна сключването на търговски споразумения както с ЕС , така и с Русия, а при санкциите и контрасанкциите да проработи механизма за отмяна, в случай на подобряване на ситуацията в Украйна.
Сред подписалите документа са ръководителите на руските "Роснано", Сбербанк, ВТБ Банк и "Северстал", украинските Horizon Capital, EastOne и КМ, както и ръководители на BASF, EY, PepsiCo, Alcoa, Siemens и Европейската инвестиционна банка.
Превод и редакция: Милен Маринов
http://www.focus-news.net

 


Сходни връзки

Бизнес лидери от Русия, Украйна, Европа и САЩ са изготвили план за изход от кризата в Украйна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди