изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:15 EET
ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ


ОВЕН - Движени напред и нагоре, такива бъдете днес, за да сте в хармония с енергиите на деня. Уверени в силите си и решителни в действията си, ще бъдете забелязвани и ценени навсякъде, където присъствате.
ТЕЛЕЦ –  Днес е ден за рекорди и подвизи. Енергетиката на деня ви придава храброст и решителност. Възползвайте се, но бъдете сговорчиви при работа с хора, които малко познавате.
БЛИЗНАЦИ - С честни и справедливи решения ще избегнете затруднения по текущи и нови въпроси. Денят е благоприятен за пътувания, предприемаческа дейност и промяна на работното място.
РАК - Запознанствата и събитията през днешния ден ще променят начина ви на работа и живот. За част от вас това означава да разпределяте времето и вниманието си върху повече задачи, не само днес, но и занапред.
ЛЪВ - За напористите от вас денят ще премине в съвместни реализации, бизнес – проекти и колективни прояви, в които ще се проявите с находчива мисъл, навременни решения и подходящи действия.
ДЕВА - Използвайте умствените си способности и засилена интуиция при решаване на въпроси от професионален, политически, семеен и личен характер.
ВЕЗНИ - Обръщайте внимание на новите си идеи и оригинални решения на изостанали проблеми. Денят е подходящ за смяна на работното място, в случай, че това ви интересува.
СКОРПИОН - Денят благоприятства обновяване на стари връзки и полезни познанства, които ще оказват положително въздействие на дългосрочните ви проекти.
СТРЕЛЕЦ - Утвърждаване на професионалния ви авторитет и стабилизиране на финансите са сред приоритети на много от вас днес и през следващите дни.
КОЗИРОГ - Пропуснати моменти и натрупани проблеми днес ще ви напомнят за себе си. Ще се справите по-добре, ако сте търпеливи в отношенията си и прецизни в работата си.
ВОДОЛЕЙ -  Използвайте опита и популярността, с която се ползвате, за да изразите становището си по наболели социални или от друг характер въпроси.
РИБИ - Съобразявайте се с обстоятелствата и хората покрай вас, без да пренебрегвате и своите задачи. Делово предложение или друго известие ще предизвика интереса ви.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди