изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:45 EEST
Отец Никанор: Майната й на Украйна!    
Общество Не може България да бъде порязвана като всяка малка държава, казва монахът

Затварят топлофикациите заради Украйна. Майната й на Украйна! Така изригна в интервю за „Фрог нюз“ отец Никанор. Пред „Труд“ по-късно той уточни, че е използвал фразата „майната й“, защото не го интересува Украйна, а България.„Не съм против Украйна, а съм срещу интернационалната солидарност и затова, че България не си гледа интересите“, добави бившият брокер от Уолстрийт, който в момента служи в манастира „Св. Св. Безсребърници Козма и Дамян“ над село Гигинци. Според Никанор по закон божий Украйна е руско царство.

„Не може България да бъде порязвана като всяка малка държава от рефера, както стана с „Лудогорец“. Но – каквото е в спорта, такова е и в международната политика“, добавя отецът и допълва: „След като газта не може да мине през Украйна, нека да е през морето, защо през зимата децата ни да студуват в градините“.

Отецът прави и своеобразен разрез на нашето общество, където според него има две прослойки. Едната е следкомунистическата, а втората – лакеите на западния свят. „Много кръв ще се пролее, защото много са ни големи беззаконията“, твърди монахът.

Божият служител обяснява, че в манастира се правят и молебени за здраве и за постигането на справедливост за банкера Цветан Василев. „Молим се като за човек в беда“, уточнява отецът. „Който от вложителите в КТБ ни се е обадил, се молим и за него“, добавя Никанор.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Отец Никанор: Майната й на Украйна! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди