изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 21:20 EEST
ЧЕТИРИМА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД    
Ред и сигурност В ход е процедура за избор на административен ръководител на Окръжен съд – Добрич, съобщиха от магистратурата. Процедурата е била открита от Висшия съдебен съвет поради изтичащия на 5 октомври  мандат на настоящия председател Енчо Енчев. В определения срок документи са подали четирима кандидати.

Те са Веселин Стефанов Монов, който е административен ръководител председател на Районен съд – Добрич. Завършил е висшето си юридическо образование в Технически университет - гр. Варна. Работил е като помощник-следовател в ОСлС – Добрич, като съдия-изпълнител в Районен съд Добрич, както и като съдия там. Начело е на районния съд от 20 октомври 2004 г.

Другият кандидат е Галатея Петрова Ханджиева-Милева, която сега е заместник-председател на Окръжния съд. Завършила е висшето си юридическо образование в СУ „Св. Климент Охридски”, гр. София. Работила е като юрисконсулт в ЗЕНА, младши съдия в Окръжен съд – Добрич, като съдия в районния и окръжния съд, от 20 октомври 2004 г. е зам.- председател на Окръжния съд. За поста се е кандидатирала и Елица Йорданова Стоянова, която е съдия в Окръжен съд – Добрич. Завършила висшето си юридическо образование в Технически университет, гр. Варна. Работила е като съдия по вписванията, като съдия в Районния съд в Добрич, била е зам.-председател на Районния съд, а от 19 август 2008 г. е съдия в Окръжния съд.

Четвъртият кандидат е Петър Петков Монев, който сега е зам.- председател на Районния съд в Добрич. Завършил е висшето си юридическо образование в Технически университет, гр. Варна. Работил е като помощник следовател, съдебен кандидат в Окръжен съд – Добрич, прокурор в Районна прокуратура, където е бил и зам.-районен прокурор, а от 4.11.2004г. до момента е зам.-председател на Районния съд в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

ЧЕТИРИМА КАНДИДАТИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ОКРЪЖНИЯ СЪД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди