изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:32 EEST
СРЕЩА НА ВИПУСК 1960 Г.    
ОбществоХубав септемврийски ден. Това е 13 септември 2014 година. В приятна и уютна обстановка в Добрич випуск 1960 година на ЕСПУ „Н. Й. Вапцаров”, Генерал Тошево, се срещнахме за пореден път, за да отбележим 54 години от нашата младост.

54 години – не са малко, но не са и много. Години – дълги като вечност и къси като младост.

С едноминутно мълчание почетохме и уважихме паметта на нашите съученици и учители, които рано се преселиха в отвъдното, но споменът за тях е жив.

Ученически години! Безгрижни и весели, пълни със смях и песни. И сега ни се иска да чуем отново училищния звън, да прекрачим прага на училището, да видим момичето с плитките и бялата якичка и момчето с късо подстригана коса. Но, уви! Това е само спомен. И още много спомени всеки сподели за отминалите младини. А всеки носи спомен в сърцето си за някоя година, за някой учител. Защото спомените правят всеки млад, а всички бяхме млади, здрави и щастливи.

Ние, побелелите момичета и момчета, макар и оредели в строя, се разделихме с пожелание да продължаваме да се срещаме всяка година докато ни има, и с вяра в бъдещето.

Нека всяка среща ни носи късмет!

Тодорка Стоянова от випуск 1960 г.

 


Сходни връзки

СРЕЩА НА ВИПУСК 1960 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди