изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:40 EEST
ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ ОСТАВА ДО ОЛИМПИАДАТА    
СпортСамо български треньори ще бъдат начело на мъжкия национален отбор по волейбол. Това ще е линията, която ще следва федерацията в следващите години. Това разкри в ексклузивно интервю за TV7 президентът на централата Данчо Лазаров, който обяви, че Пламен Константинов ще остане начело на националния отбор до Игрите в Рио де Жанейро.

"Разговорът който водихме с него, още един път подчертавам, беше за бъдещето на националния отбор. Останах с впечатлението, че Пламен е готов и ще води отбора на европейското първенство и по-натам. А нашата позиция е да се доверяваме на български треньори. Имаме доказали се специалисти, които са показали резултати. На Пламен му предстои тепърва да постига резултати", заяви Лазаров. Босът коментира още, че федерацията няма да изисква от Константинов да води само и единствено националния отбор. "Считам, че националният селекционер трябва да има възможност да работи и с клубни отбори. Това се практикува в много страни. Опитът ни с целогодишно ангажиране на Камило Плачи бе изключително неудачен", смята Лазаров.
 


Сходни връзки

ПЛАМЕН КОНСТАНТИНОВ ОСТАВА ДО ОЛИМПИАДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди