изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:57 EEST
НАЦИОНАЛНАТА ТИТЛА „МИНИ МИСТЪР“ Е ЗА ДОБРИЧ    
Мис & Мистър 7-годишният перфектен рецитатор Иван Канев от Добрич спечели титлата „Мини Мистър“ Есен в XVI национален телевизионен конкурс в Националния дворец на децата, провел се на 20 септември, със стихотворението „Моята Молитва“ от Иван Вазов.


Това съобщиха от Община Добрич. В оспорвана конкуренция детското жури от призьори в предишни издания на конкурса е избрало първокласника от  Добрич и му е връчило златен медал, корона и почетна купа.

Актрисата Илиана Балийска - автор, водеща и продуцент на шоуто, обяви,че притежателят на престижната титла има приятния ангажимент да предаде купата на кмета на Община Добрич Детелина Николова,благодарение на която всяка година мащабната творческа инициатива за малки таланти гостува в Добрич.

Иван Канев ще се надпреварва и за титлата „Мини Мистър“ България в гала конкурса на 29 ноември в София.Телевизионното шоу ще се излъчва по телевизия Евроком всяка събота от 16 ч.,всяка неделя от 9 ч., както и по всяка неделя от 16 ч. - по EKids. НДТ

 


Сходни връзки

НАЦИОНАЛНАТА ТИТЛА „МИНИ МИСТЪР“ Е ЗА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди