изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:47 EEST
ОФ-РОУД СЪСТЕЗАНИЕ СЕ ПРОВЕЖДА В АЛБЕНА    
Спорт От 20 до 27 септември курортът Албена е домакин на международното оф-роуд състезание Balkan Breslau Rallye. Рали Бреслау е най-голямото оф-роуд състезание в Европа, провеждащо се над 20 години на територията на Полша и Германия. От 2011 година, надпреварата има и своя българска версия, благодарение на организатора Александър Ковачев.

Тази година на старта на Balkan Breslau Rallye 2014 застанаха над 100 състезателни машини от цял свят, а Албена приюти близо 500 човека - състезатели, механици, журналисти и съдии, участващи в международния маратон. В курорта е разположен основният лагер на състезанието, в който са състезателните автомобили и мотоциклети, както и "мозъчният център" - щабът на мероприятието, от който се контролира сложният процес по безпроблемното протичане на надпреварата.

"Избрахме Албена поради много причини", заявява директорът на Balkan Breslau Rallye 2014 Александър Ковачев. "Курортът е известен по целия свят със своите удобства, отлична инфраструктура и обслужване. Основната част от състезателите, съдиите и журналистите са чужденци, а Албена е място, което е горещо препоръчвано в чужбина и на което хората имат доверие. От мое име и от името на всички, искам да благодаря за оказаното съдействие и отличното партньорство", допълва г-н Ковачев.
Balkan Breslau Rallye 2014 започна със зрелищен старт в центъра на Варна на 20 септември, а след една екстремна седмица и над 1500 състезателни километра, на 27 септември в Албена ще се проведе официалната церемония по награждаване на победителите в международната оф-роуд надпревара. НДТ

 


Сходни връзки

ОФ-РОУД СЪСТЕЗАНИЕ СЕ ПРОВЕЖДА В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди