изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:59 EET
Седем тийнейджъри упоиха съученичка и й спретнаха порно сесия    
По света Ученици напоили момиче от класа си с твърд алкохол и й спретнали порно сесия. Голите снимки били направени в Новодрожино, в Подмосковието. След като девойчето било упоено, момчетата извадили мобилен телефон и започнали да снимат случващото се, докато паралелно с това се гаврили с него, предава LifeNews.ru.

Историята лъсва само два дни, след като студентка от Новосибирск беше изнасилена, макар че се е случила още през юли. И момчета, и момичета са участвали в издевателството. На кадрите се вижда как съучениците драскат по тялото на момичето с маркер и поставят в чатала му маркера и ножица. Майката на жертвата видяла снимките и клиповете, публикувани в социалните мрежи, и веднага подала жалба в полицията.

Следователите установили, че седем тийнейджъри на възраст между 15 и 17 години, са се събрали на купон в дома на една от приятелките, докато родителите отсъствали от дома. В подпийналата компания на едно от момичетата - отличничката Татяна Н. (б.р.--имената са променени), му станало лошо
. Според някои от участниците във веселбата това било неслучайно. 

Момчетата тайно слагаха в алкохола на Таня лак за коса и ацетон. Стана й много лошо, свидетелства една от очевидките - Олга. При разпитите никой не отричал станалото на пияния купон, но всеки се опитвал да прехвърил вината на другиго.

Лекарите не са открили следи от насилие, нито каквото и да било увреждане по тялото. Следователите отказали на майката да възбудят наказателно дело, тъй като не открили състав на престъпление в действията на младежите.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Седем тийнейджъри упоиха съученичка и й спретнаха порно сесия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди