изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:04 EEST
ПРОДАВАТ ГРЪЦКИ ОСТРОВ ЗА 15 МЛН. ЕВРО    
ЛюбопитноГръцки частен остров с два плажа и собствена църква беше обявен за продажба на цена от 15 милиона евро, съобщи в. "Дейли мейл". Остров "Света Троица" в залива Евбея край Гърция, има собствен бар, игрище, 350 маслинови дървета, овощни дървета и дори наблюдателна кула от 17-ти век. Островът от 52 декара разполага още с основно имение с четири спални, къща за обслужващия персонал с две спални и къща на плажа, подходяща за двама гости.

Островът може да се похвали още със зона за барбекю, където могат да се съберат 30 посетители, и крайбрежен навес за лодки, побиращ до три малки скутера. Той беше обявен за продажба от компанията "Ригинос риълти". Говорител на компанията заяви: "Представете си този оазис като ваше собствено средиземноморски убежище. Това скривалище е изключително идилично място за ваканции, където човек е цар на свой собствен остров". Остров "Света Троица" се намира на около час и половина от Атина и може да бъде достигнат с лодка или хеликоптер.
dartsnews.bg/НДТ
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ ГРЪЦКИ ОСТРОВ ЗА 15 МЛН. ЕВРО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди