изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:23 EET
ALBENA OPEN ЩЕ ИМА НОВА ШАМПИОНКА    
СпортВивиан Златанова, защитаваща титлата си в международния турнир по тенис за жени Albena open с награден фонд 10 000 долара, отпадна в първия кръг на основната схема. Българката бе спряна от опитната румънка Елена Богдан, която е поставена под №7 в турнира. Пазарджиклийката спечели първия сет с 6-3, но след здрава битка на корта отстъпи в следващите две части с 4-6 6-7.

В тайбрека Богдан поведи с 4-0 точки, Златанова обърна до 5-4 в своя полза, но румънката завърши мача с три последователни точки. В следващия кръг тя ще срещне Джулия Терзийска. Националната ни шампионка за този сезон се справи на старта с квалификантката Алиса Мартинов (Молдова) с 6:1, 6:7(1), 6:2.
Поставената под номер 2 Шиникова надделя над квалификантката Юлия Куликова (Русия) с 6:3, 6:2 и за място на четвъртфиналите ще срещне Наталия Колб (Украйна). Участващата с "уайлд кард" Виктория Очева отпадна след поражение от номер 4 Ралука Елена Платон (Румъния) с 6:7(2), 2:6. 16-годишната дебютантката в турнир на ITF при жените Габриела Якалиева, която премина успешно през квалификациите, загуби с 6-4 1-6 4-6 от македонката Магдалена Стоилковска.
При двойките Шиникова/Терзийска загубиха с 1-2 сета от Хелен Плоскина (Украйна) и Анастасия Вдовенко (Молдова), в отделните части 6-2 1-6 10-12.
Програмата за 2 октомври, четвъртък, започва в 10 часа с мача на Петя Аршинкова с четвъртата в схемата Ралука Елена Платон (Румъния). Веднага след това е двубоят Терзийска-Богдан. Срещите ще бъдат на телевизионния корт №1 и могат да се наблюдават на живо по youtennis.net.


 


Сходни връзки

ALBENA OPEN ЩЕ ИМА НОВА ШАМПИОНКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди