изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:49 EEST
ДАНЪЧНИ ПРОДАВАТ ПОЧИВНА БАЗА В БАЛЧИК И НИВА В БЕНКОВСКИ    
НовиниПочивна база в Балчик е обявена на търг, съобщиха от местното подразделение на Националната агенция по приходите. Базата е на четири етажа с разгърната застроена площ от 1848 кв.м и се намира в поземлен имот с площ от 1625 кв. м. В имота има още построен и кухненски блок, който разполага с два асансьора за продукти и отпадъци, а също и с две хладилни камери. Търгът е обявен за 16 октомври, а стартовата цена, от която ще започне наддаването, е 1 692 270 лева.

Желаещите да придобият имота, могат да извършат оглед от 6 до 10 октомври. Кандидат – купувачите, които ще участват в  търга, трябва да внесат депозит в размер на 20 на сто от обявената продажна цена, добавят още от приходната агенция.
Публичните изпълнители от Териториалната дирекция на НАП Варна, в чийто обхват е и област Добрич, са обявили на публична продан нива с площ от 31.132 дка, намираща се в село Бенковски. Търгът с тайно наддаване ще се проведе на 23 октомври при начална тръжна цена 40 500 лева.
На електронната страница на НАП са публикувани още два търга с имоти в Добруджа, които ще се проведат през октомври. Единият от тях е парцел с площ от 440 кв. м в Балчик, а на другия търг ще се продават недвижими имоти в село Жегларци.
Повече информация за провежданите от НАП търгове добруджанци могат да получат на интернет приложението за публикуване на провежданите от Агенцията търгове на електронната страница на НАП – nap.bg. Порталът за продажби има за цел да улесни клиентите при търсенето и намирането на необходимата информация. Софтуерът позволява на кандидат – купувачите да търсят по ключови думи стоки и имоти, началната тръжна цена, тяхното местоположение и други. НДТ


 


Сходни връзки

ДАНЪЧНИ ПРОДАВАТ ПОЧИВНА БАЗА В БАЛЧИК И НИВА В БЕНКОВСКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди