изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:11 EEST
Цонев хвърли бомба в ПИК за взрива в Горни Лом: Защо МВР чака 24 часа, за да влезе в обекта? Да би да е извършен терористичен ак    
Новини

"МВР обяви, че ще чака 24 часа, за да влезе в обекта в Горни Лом. Това е абсолютно скандално и неправилно, защото обикновено се влиза 24 часа по-късно в един обект, ако се предполага, че там е извършен терористичен акт или ако има данни, че там има бомба с часовников механизъм! Тук има еднократен взрив и трябва да се прибегне към спасителни операции незабавно. Ако пък в МВР имат информация, че там има бомба с часовников мехънизъм и това е преднамерен терористичен акт, то това е още по зле", заяви пред ПИК Николай Цонев.



Потърсихме мнението на бившия военен министър по повод трагедията в Горни Лом.

МВР  погреба  13 души", подчерта Цонев.

Според (Цонев МВР не са се справили компетентно, като казват, че трябва да минат 24 часа, за да влязат в обекта, където се е случил взривът.

Бившият военен министър коментира, че не се учудва на подобна некомпетентност при положение, че от 1944г. не са правени никакви реформи в службите на МВР. И това сега дава своите резултати – некомпетентност, занижен контрол, грешни решения по време на кризисни ситуации.

"Дали ДАНС знае, че в това завод се извършва утилизация в нарушение и какви мерки е предприела", попита Цонев. Според него това за пореден път потвърждава, че там наистина е време някой да си подаде оставката.

Партия „Нова алтернатива” вчера поиска оставката на шефа на ДАНС, след като се установи, че са нахлули в нарушение на закона в офиса на член на листата и кандидат депутат на партията от Силистра.

http://pik.bg

 


Сходни връзки

Цонев хвърли бомба в ПИК за взрива в Горни Лом: Защо МВР чака 24 часа, за да влезе в обекта? Да би да е извършен терористичен ак | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди