изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:50 EET
Първо в БЛИЦ: Баба Виолета удушена с ръце, убиецът окрал пари и вещи    
НовиниСъдебно-медицинската експертиза, която е била направена по случая с 80-годишната Виолета Георгиева в Пловдив, е показала, че старицата е издъхнала от насилствена смърт. Тя е била удушена с ръце, по врата и няма следи от въже, примка или шал, с който би могло да се причини зверството. Това съобщиха за БЛИЦ разследващи.

От дома на Виолета, която е вдовица, липсват някои ценни вещи и пари, неголяма сума. Тялото е открито снощи в 21.15 часа, когато дъщерята на старицата подала сигнал в полицията. Работи се по няколко версии. Те са-през нощта крадец да е влязъл и бабата да се е събудила, което е предизвикало зверството, да е поканила познат в дома си или някой непознат да е звъннал на вратата и Георгиева да го е пуснала вътре. Не се знае деня и часа, в който е извършено убийството. Бабата не е била виждана един-два дни от съседките си, уточниха разследващите. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство. Материалите са докладвани в Окръжна прокуратура Пловдив. Както БЛИЦ съобщи, тялото на Виолета Георгиева е било открито от дъщеря й в апартамента на бабата. Тя е живеела сама.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Първо в БЛИЦ: Баба Виолета удушена с ръце, убиецът окрал пари и вещи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди