изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ


ОВЕН - Не се опитвайте да оправяте съсипаните отношения между вашите колеги, защото с намесата си ще загубите подкрепата на всички.

ТЕЛЕЦ –  Пред вас е успешен ден който изисква да не се отпускате, да сте активни и на работното място, но да не допускате съвети от хора, които нямат право на намеса в задълженията ви.

БЛИЗНАЦИ - При среща с влиятелна личност заложете на вашия чар. Потънали сте в мисли заради възникналите проблеми в личния си живот. Освободете се от тях, за да не пропилеете възможностите за професионален успех.

РАК - Подгответе се за кратко пътуване до ваши роднини. Не си позволявайте забележки към вашите колеги. Ако ги предизвикате с критиката си и се впуснете в спор, ще провалите служебните си задачи.

ЛЪВ - Предпазвайте се от недобронамерени познати, които ще ви се обадят днес. Вашите отношения с деловите партньори са отлични, но малко предпазливост не е излишна. Току виж сте се оказали замесени в сделка, от която ще претърпите неочаквани загуби.

ДЕВА - Ще се разочаровате от нечие некоректно поведение. През следващата седмица имате насрочени разговори в банкова институция, за да преговаряте за финансиране на ваш проект.

ВЕЗНИ - Ще ви донесат покана за светско събитие. Преценете дали си струва да отидете. Денят ви е наситен с работа, с уреждане на пътуване, с вечеря, свързана с успех на ваш колега. Бъдете отзивчиви, ако някой търси помощта ви.

СКОРПИОН - Отменете деловите срещи и не провеждайте разговори с вашите колеги, ако целите да докажете пропуските им. Заемете се с преките си професионални отговорности и с творческа работа.

СТРЕЛЕЦ - Днес сте напрегнати заради спешни задачи на работното място. Не се занимавайте със странични проблеми и не позволявайте на вашите колеги да ви прекъсват и разсейват. В никакъв случай не жертвайте кариерата си заради нечии капризи.

КОЗИРОГ - Не допускайте вашата наивност да се превърне в причина да ви използват за чужда кауза. Гонете своите цели и директно и отказвайте да се съобразите с исканията на вашите колеги.

ВОДОЛЕЙ -  Планирайте внимателно разходите си, за да не нарушите финансовия баланс на вашата фирма. Очаква ви небивал успех на работното място, ако надмогнете егото си и съумеете да се възползвате от помощта на вашите колеги.

РИБИ - Преценете дали сте готови в този момент да поемете новите отговорности. Позволено ви е да предприемете важни промени в живота си, които сте планирали предишния ден, но не и импулсивни заради ваше хрумване тази сутрин.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ОКТОМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди