изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:59 EEST
В БАЛЧИК ПРАВЯТ НАЙ-КРАСИВИЯ СТАДИОН У НАС    
СпортРеновираният стадион в Балчик ще е най-красивият в България, заяви наставникът на местния Черноморец Георги Иванов-Геша пред petel.bg. „Остава още малко, докато бъде завършен, вече дори окосиха тревата за първи път. Напролет със сигурност ще играем там, на него могат да се провеждат и европейски квалификации за подрастващи.

Хубавото е, че е запазен естественият декор – скалите. Голямата е зад едната врата и има идея на нея да се сложат реклами, които през нощта да бъдат осветени от прожектори. Атракцията ще е невероятна“, казва Геша. Той добавя, че по-малките скали и камъните около тях ще се обезопасят и ще се оформи малка трибуна. Капацитетът на съоръжението ще е за 3200 зрители, като има възможност зад едната врата да се постави подвижна трибуна.

Разбра се още, че бившият нападател на Спартак 1918 и Калиакра Беадир Беадиров ще подсили Черноморец (Балчик). След като напусна Каварна през май, Беадир работи за кратко в Англия, където игра за аматьори през уикендите. „Правим отбор, който да радва публиката, а тя да го подкрепя и обича. Целта е Балчик да има силен представителен тим и феновете ни да изпитват удоволствие, когато идват да го гледат“, завършва Георги Иванов.

 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ПРАВЯТ НАЙ-КРАСИВИЯ СТАДИОН У НАС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди