изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:18 EEST
НАД 200 ДЕЦА ЩЕ ПОСЕЩАВАТ ЦРД В ГЕН. ТОШЕВО    
НовиниНад 200 деца са изявили до момента желание да посещават  Центъра за работа с деца в Генерал Тошево през настоящата учебна година, съобщиха от общината. Както НДТ писа, дейността на ЦРД стартира в началото на месеца. Утвърден е календарният план за дейности, като в момента върви записването на деца, желаещи да участват в школите и клубовете на младежкия център. Шестима лектори ще обезпечават учебно-занимателните мероприятия на извънучилищното заведение.

Тази учебна година дейността ще се реализира в три основни направления – художествено-творческо, научно-познавателно и приложно-техническо. Школите към центъра също са три – „Фолклорни традиции”, „Младежки съвет” и „Рисувам и творя”. Най-широк спектър от дейности по традиция осигуряват клубните занимания. Това са клубовете „Екология и здраве”, „Компютърен свят”, хип-хоп с NNS Crew ГТ, латино танци – Алегрия ГТ, фанфарен оркестър и мажоретен състав, както и кръжокът „Сръчни ръце”.
Децата и младежите от центъра активно ще се включат в програмата за празника на града – 8 ноември, като най-мащабното събитие, което те организират е „Мис Генерал Тошево”.
От създаването си през 2008 година до сега Центърът за работа с деца в Генерал Тошево се превърна в притегателно място за извънучилищна дейност на малки и големи ученици от града и общината, а академия „Патиланци”, чийто организатор е отново центъра, вече три години е оазис за знания и игри по време на лятната ваканция. НДТ


 


Сходни връзки

НАД 200 ДЕЦА ЩЕ ПОСЕЩАВАТ ЦРД В ГЕН. ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди