изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:50 EEST
Преди фаталното падане: Борис лепнал страшна бактерия от случаен секс!    
Общество Няма какво да губя, нещата могат или да се оправят, или да станат фатални, написал студентът във Фейсбук

Студентът Борис, който загина при падане от тераса в Благоевград, е бил депресиран от бактерия, с която се заразил по време на случаен секс без презерватив. За това разказва самият той на страницата си във Фейсбук. Младият мъж се разголва до край в откровеността си и признава, че прави това, защото е решил да бъде откровен, за да накара останалите да ползват презерватив. Ето част от историята на Борис:

„Принуден съм да разглася какво се случва с мен публично, защото нещата станаха нетърпими и се опасявам че въпросната бактерия – изключително резистентен на антибиотици стафилокок ще е нещо доста опасно. Аз се заразих с тази бактерия лятото на 2011 година от едно момиче родом от село Неделино точно преди да стана 12 клас при секс без презерватив. Цяла година не знаех какво става, а се чувствах изключително отпаднал и изтощен, имах проблеми с концентрацията, със зрението ,ориентацията или метафорично казано - чувствах се като парцал. Спрях да спортувам, защото умората беше просто непосилна и отвратителна. Знаех че става нещо доста лошо и се махнах от университета, защото нямах сили да уча. Върнах се в Пловдив и продължих да търся какво става. Накрая си пуснах изследвания на спермата и се оказа че имам тази бактерия – стафилококус ареус, която обикновените антибиотици не могат да лекуват. Сега единствената алтернатива на лечение, даже и тя не е сигурно, че ще помогне, е антибиотик, с който лечението ще излезе към 10 000 лева. С риск да ме сметнете за луд , аз заявявам публично какъв проблем имам и предупреждавам хората да ползват презерватив, защото е изключително опасно. Споделям моя проблем , защото може да има и други хора които да чувстват същите неща и да се чудят какво става с тях.

Споделям това, защото освен мен и още един човек от Пловдив спа без презерватив с момичето, от което се заразих. Няма да разкривам името му защото е клевета. И твърдя, че и той също е заразен с тази бактерия. От там нататък, който е спал без предпазни средства с този човек, да си прави сметката.”

Борис разкрива, че въпросната бактерия го е тормозила много и покрай това изпаднал в депресия:
„Да не мислите, че и на мен не ми се иска да отида в университет, да се забавлявам, да тренирам и да се развивам. Иска ми се, но това нещо ми пречи много. Няма кой да ми помогне да се излекувам от него, защото лекарите в България са некреативни, неиновативни и не са отворени за нови, научни неща, казвам го с болка.”

В последните редове на посланието си, Борис сякаш намеква, че всичко може да приключи с фатален край: „ Аз сега няма какво да губя, нещата могат единствено или да се оправят, или да станат фатални!”
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Преди фаталното падане: Борис лепнал страшна бактерия от случаен секс! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди