изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:14 EEST
Непознати накълцаха зверски инкасатор от Хасково    
НовиниСлед полунощ снощи инкасаторът на синята зона в Хасково е бил нападнат и клан с ножове пред дома си, съобщиха от Спешното в МБАЛ-Хасково. Той е бил откаран в отделението целият облян в кръв. Кървавият инцидент е станал на ъгъла между хасковските улици „Добруджа” и „Братя Миладинови” където има денонощен магазин. 30-годишният Васил Иванов и съпругата му Петя били на гости при дядо й където се събрали да гледат мача България-Хърватия.

Към 1 часа след полунощ дядото го изпратил да купи цигари от денонощния магазин. Точно там върху ме се нахвърлили трима непознати и започнали да го ръгат с ножове.

Кръвта бликнала от него и Васил паднал на земята. Видял го мъж от близкия дом и веднага се обадил в болницата и в полицията. Този мъж се оказал шансът на Васил да бъде откаран жив в болницата. От срязаната артерия на крака му изтекла много кръв, която и днес бележи мястото на кървавото клане.

Според дядото на Васил, през деня той се карал с лекар, чиято кола била вдигната от паяка, защото платил за един час, а колата останала там три часа. Станала люта разправия, лекарят се заканил на Васил, но все още никой не може да каже дали точно тази кавга е причината за тежкото състояния не инкасатора.

Има и друга версия, че Васил се е скарал с някакви мъже пред магазина, които го намушкали. В момента по случая се води следствие, а Васил бере душа в хирургията.

Тодорка НИКОЛОВА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Непознати накълцаха зверски инкасатор от Хасково | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди