изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:00 EEST
НЕФТОХИМИК И ДОБРУДЖА 07 ИГРАЯТ КОНТРОЛА    
СпортМъжкият отбор на Нефтохимик 2010 ще играе контрола с Добруджа 07, съобщиха от лагера на бургазлии. Домакини на спаринга, който започва в 16 часа днес в зала „Младост”, ще бъдат „шейховете”.

В последните две контроли Нефтохимик отстъпи на водения от Мартин Стоев румънски шампион Томис (Констанца).
Проверките се играха в Констанца, като бургазлии загубиха и в двете срещи с по 0:3 гейма. За гостуването в Румъния нефтохимиците бяха без най-високият си волейболист - 216-сантиметровият Василий Петров, който ще играе именно край морето през новия шампионат в родната Суперлига. Състезателят обаче е получил лека контузия преди тръгването и остана извън групата за да я лекува.
За Томис пък участие не взе бившият национал Красими Гайдарски, който е на проби в Констанца. По изискване на треньора Мартин Стоев волейболистът трябва да свали килограми, като усърдно се е заел с тази задача.
"Доволни сме от гостуването. Станаха два хубави мача. Томис има много силен състав и това, че загубихме е нормално. Но нашите момчета също играха много добре и това е радващо преди началото на шампионата", коментира за BGvolleyball.com мениджърът на тима Огнян Томов.
 


Сходни връзки

НЕФТОХИМИК И ДОБРУДЖА 07 ИГРАЯТ КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди