изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:38 EEST
Гласувайте за "Вкусът на Китай"    
Китай

Радио "Китай за чужбина" организира следните конкурси, посветени на 65-та годишнина от установяването на отношенията между КНР и България. България е втората държава в света, признала през 1949 г. нов Китай и винаги е била негов приятел.



За да отбележим тази годишнина сме ви подготвили специален подарък! За да разберете какъв е той, посетете викторината в нашия уебсайт  или следете страницата ни във „Фейсбук“ (@Радио Китай), пишат от радио "Китай за чужбина".

Радио "Китай за чужбина" и Медийна група "България" холдинг издават вече втора година съвместно списанието "Обектив Китай" - единственото издание на български с оригинална информация, подготвена от китайски журналисти. Съвсем скоро предстои излизането на поредния брой.

Конкурсите на радио "Китай за чужбина" са: 

1.Майстор с клечките:

Пробвайте да уловите фъстък с клечки за хранене! Вижте как се прави на уебсайта на Българската редакция  или на страницата във „Фейсбук“. (@Радио Китай) Споделете вашия опит и гласувайте за най-добрите! Покажете ни уменията си с ножа!

 

2. Майстор с ножа:

Направете спирала от краставица, картофени лентички и цвете от морков. Вижте как се прави на уебсайта на българската редакция или на страницата ни във „Фейсбук“(@Радио Китай). Споделете вашия опит и гласувайте за най-добрите!

 

3. Най-любимото китайско ястие:

Участникът първо трябва да посети уебстраницата ни във Фейсбук „Радио Китай”, след което на личната си страница във Фейсбук да публикува най-любимото му китайско ястие и  в публикацията си да спомене Фейсбук страницата на радиото ( @Радио Китай ) и да покани свои приятели да я следват. При определянето на победителите решаваща роля ще имат броят на харесванията и споделянията във Фейсбук.

Изберете любимото ви китайско ястие!

 

4. Познавам китайско ястие

На страницата във Фейсбук Радио Китай и сайта на Българската редакция ще публикуваме снимки, кратко описание и имената на три ястия, а вие трябва да познаете защо те носят тези имена. Участвайте, споделяйте и поканете своите приятели и познати да се включат в конкурса ни. Конкурса-викторината приключи на 20 ноември. В края на ноември ще публикуваме верните отговори и ще обявим победителите, които ще имат шанса да участват в първия по рода си в България Празник на китайската кухня.

 

В началото на месец декември радио "Китай за чужбина" ще покани около 20 от наградените участници да посетят китайския кулинарен празник в София и да получат наградите си (книгата с китайски рецепти ”Кухнята на сърцето” и други награди).

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Гласувайте за "Вкусът на Китай" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди