изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:55 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА 20 % ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ    
Туризъм

За новия сезон курортът обещава нови атракции в Аквапарка, много концерти и VIP глезотии, дегустации на вина от лозовите масиви на Албена и други
Албена / Albena Снимка: Йоанна Дукова0002Хотел "Боряна" стана носител на престижната награда на Холидейчек: Holiday Check Quality Selection 2014, която е признание за отличие и качество на предлагания туристически продукт.Албна / Albena



В края на отминаващия летен сезон с нетърпение туристическото дружество „Албена“ АД вече предлага възможност за резервация за сезон 2015 г., като първите, резервирали в периода от вчера до 16 ноември ще получат 20% отстъпка за ранни записвания. При резервации в следващия промоционален период - от 17.11.2014 до 17.01.2015 г., отстъпката е 15%. Ранните записвания продължават с 10% намаление до края на февруари 2015 и 5% през месец март 2015.

Сред новостите, които курортът ще предлага през следващия сезон, са новите пързалки в аквапарк „Аквамания“. Той ще посрещне първите си гости на 1 юни 2015 с нови 2 пързалки, конструирани от канадската фирма ПроСлайд - дългото 191-метра рафтинг TORNADO, единствено по рода си в Европа и 77-метровата бързо скоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL. Aтракционен басейн и амфитеатрална анимационна сцена ще допълнят визията на парка.

От курорта обещават да продължи традицията на концертите на открита сцена през месеците юли и август 2015. За любителите на широкия екран, ще има стари и нови „филмови ленти" в открито лятно кино. „Скучаещите дами" ще „откраднат" свежи идеи в кулинарните курсове на майстор-сушист Атанасов и майстор-сладкар Секулидис. Ще има възможност да се посетят винени дегустации с вина от масивите на Албена и да се научат интересни факти за технологията и философията за направата на виното. VIP гостите на хотелите Фламинго Гранд, Калиакра и Гергана ще бъдат поглезени с избор на възглавници, аромати на козметиката в банята или стаята или пък витаминозен сутрешен смути-шот, „отварящ сетивата" по време на закуска.

Главните майстор-готвачи на Фламинго Гранд, Калиакра, Гергана, Примасол Ралица Супериор Акваклуб, Сенди Бийч, Малибу, Арабела Бийч, Лагуна Бийч, Лагуна Гардън и Лагуна Маре ще продължат да представят своите творчески произведения по време на вечерите на майстор-готвача или т.нар. Chef's Dinner. „Следобеден чай" по стара английска традиция ще се предлага в няколко локации. Гостите на панорамната сладкарница на хотел Добруджа пък ще се впуснат в „сладко" кулинарно пътуване из Стария континент с автентичните десерти-интерпретации на майстор-сладкар Тодоров. Нов диетичен и диабетичен десерт на основата на стевията ще влезе в менюто на сладкарницата. И през сезон 2015 ще имате възможността да се възползвате от удобството за заплащане по сметка стая в ала карт ресторантите в Албена в края на престоя си- само срещу предоставяне на хотелски паспорт или карта.

Акцентът през лято 2015 ще се пренесе и върху здравословно детско меню на основата на еко-продукти. Любителите на спорта ще продължат да „упражняват" суинга си в играта по голф на плажа или да усъвършенстват техники в тениса на маса в басейна. Ще Ви представим нов атрактивен спорт на плажа, непознат досега в България, плажният хокей.

Зона за лоялни клиенти 15% отстъпка за лоялни клиенти в ала карт ресторантите и на 13-те тенис корта ще ползват всички редовни гости на Албена през последните 4 години, направили директна резервацията.

Намалението за ранни записвания важи при резервации с минимален престой от 5 /пет/ нощувки и 100% заплащане на сумата по резервацията в срок от 20/двадесет/ календарни дни от потвърждаването й. НДТ

 

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА 20 % ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.56 секунди