изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:21 EEST
Убитият е Николай Найденов!    
НовиниУбитият край 19-о училище в София се казва Николай Найденов. Репортер на БЛИЦ пребори изсипващия се над столицата порой и предаде последната и най-актуална от местопрестъплението.

Новите данни сочат, че Николай е на 38, а не на "около 45 години", както предположиха по-рано хора от квартала, които го познават. Освен това мъжът бил застрелян не пред дома си, а в близост до управлявания от него компютърен клуб. Домашният адрес на Николай всъщност е в квартал "Красна поляна".

Хора, живеещи в района на местопрестъплението, бяха категорични пред БЛИЦ, че застреляният не е престъпник. "Познаваме го на "здравей-здрасти". Знаем, че се занимаваше с компютри. Беше приветлив, никога не е давал вид на човек с проблеми", коментираха те пред БЛИЦ.

Секунди преди стрелбата съседи чули реплики на висок от глас и останали с впечатление, че вън има "някакъв скандал". Криминалистите също са в почуда как битов инцидент може да приключи с толкова професионална екзекуция - няколко изстрела в тялото и един контролен в главата.

Кирил ЛАЛКОВ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Убитият е Николай Найденов! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди