изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:16 EEST
УДАРЕНИЯТ ОТ МАРЕШКИ ДИРЕКТОР НА МУЗЕЯ В ДОБРИЧ Е В БОЛНИЦА С КОМОЦИО    
Новини

Директорът на Регионалния исторически музей в Добрич и общински съветник във Варна Костадин Костадинов, който бе ударен с юмрук от бизнесмена Веселин Марешки, е в МБАЛ "Света Анна" със сътресение на мозъка, потвърди самият той за НДТ.



Бизнесменът Веселин Марешки бе арестуван миналата нощ, след като скочи на бой на Костадин Костадинов. Екшънът се разиграл пред заведението на ул. "Студентска" 6, чиято дейност в последните пет дни Марешки се опитвал да възпрепятства по всевъзможни начини. Физическата саморазправа се разиграла пред очите на десетки свидетели, между които и двама полицаи. До нея се стига, след като бизнесменът започнал да снима с телефона си Костадинов, който на свой ред решил да направи същото. Двамата са нямали словесен контакт преди удара.

В България има страшно много хора, които смятат, че когато имат пари, могат да си позволят всичко и да купят всеки - така Костадин Костадинов коментира екшъна.

Първоначалното заключение на съдебно-медицинската експертиза бе, че Костадинов е с лека телесна повреда. Състоянието му се влошило през нощта и в 3 часа е бил хоспитализиран в неврохирургията. Вчера той трябваше да води представянето на книгата „Приказка за България“.

Марешки е обвиняем за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, съобщиха от Районната прокуратура във Варна. За това престъпление Наказателният кодекс предвижда наказание „лишаване от свобода” за срок до 1 година или „пробация”. Тепърва от държавното обвинение трябва да съберат доказателства за това, че Марешки е действал по хулигански подбуди.

Костадинов пък е категоричен, че ще съди до дупка Веселин Марешки за нанесените му физически вреди.  НДТ

 


Сходни връзки

УДАРЕНИЯТ ОТ МАРЕШКИ ДИРЕКТОР НА МУЗЕЯ В ДОБРИЧ Е В БОЛНИЦА С КОМОЦИО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди