изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:39 EEST
Първият изгонен от "ВИП брадър" - Мартин Мартинов: Излизал съм с Леонардо Ди Каприо, а българските "звезди"    
Интервюта Бях влюбен в Жени, но за нея беше просто секс

Мартин Мартинов е първият изгонен от „ВИП брадър“ по волята на зрителите. Красавецът стана „Мистър България 2009“ и успешно се реализира в Ню Йорк. В Къщата се показа като възпитано момче и избягваше всякакви конфликти, което даде повод да се говори, че е безхарактерен.

Статусът му на „ВИП“ няколко пъти бе поставян под съмнение от неговите съквартиранти, и най-вече от „политбюрото” в лицето на Евгени Минчев и Йорданка Христова. Без притеснение Мартин разказва за интимните си отношения с Жени Калканджиева, за приятелството със сегашния й съпруг Тачо, за дразнителите в Къщата, за намеците към Елена Кучкова и т.н.

- Мартине, очакваше ли ти да бъдеш първият изгонен от Къщата на „ВИП брадър“? Отвън хората дори те спрягаха за победител, тъй като не влизаш в скандали с останалите съквартиранти и по този начин печелиш публиката. Сравниха те дори с Орлин Павлов, който спечели миналия сезон...?
- В последните дни преди номинациите очаквах да ме изгонят. Влязох вътре с намерението и желанието да остана до края, но като мина малко време, видях, че това не е моето поле за изява, не е моята битка. Нещата отидоха прекалено много към битовизми и скандали, аз няма как да се впиша в това цялото нещо. Затова и хората вътре казваха, че съм станал пасивен, скучен, и ми стана ясно, че е по-вероятно да изляза аз. Другите характери започнаха да изпъкват повече и бях сигурен, че ще изгонят мен или Зорница.

- С Тачо май ви свързва голямо приятелство, тъй като след излизането ви сте засичани доста често заедно на по бира?
- Веднага след като излязох от Къщата, отидох при него. Имаше доста неща, за които да поговорим. Близки сме много с него, тази вечер също ще се видя с него и ще излезем. С Жени и Тачо сме много добри приятели от дълго време, 10 години може би.

- В предаването ти си призна, че си имал интимна връзка с Жени Калканджиева, за което тя малко се обиди. Не бяхте ли обсъдили това предварително и да сте с една версия, тъй като Жени първоначално отрече…?
- Доколкото чух, тя отрече, защото са я питали дали сме имали връзка и тя е отговорила конкретно на въпроса, защото

ние с нея не сме имали връзка, а само интимни отношения

Така че тя не е отрекла и не е излъгала - просто Венета Райкова я подведе с въпроса. Предполагам, ако я бяха питали дали сме имали интимни отношения, дали сме правили секс, щеше да каже „да”. Специално това не го обсъдихме преди влизането ни във „ВИП брадър“. То и в последния момент разбрахме, че тримата влизаме заедно, нямаше много време да ги поговорим нещата. То няма и какво толкова да се говори. Това не е табу, не е някаква тайна, не е нещо, което ще седнем да го коментираме дали да го казваме или не. Аз не съм го споделил с продуцентите на предаването, както се твърдеше, но те знаеха отнякъде. Но повечето ни приятели знаят това нещо, ние не сме го крили.

- Жени твърди, че не е имала сериозни намерения към теб, всичко е било просто секс, но ти си се влюбил в нея…?
- Да, така беше. Аз бях по-малък, по-млад от нея, влюбен бях, но просто не бяхме на една вълна. Аз тогава пътувах много, работех в чужбина. Доста малко време сме прекарали заедно, не е било сериозна връзка. Но определено имаше чувства от моя страна.

- Едно от най-коментираните неща в този сезон е кой е „ВИП“ и кой не е. На няколко пъти в прав текст някои от съквартирантите ти казаха, че не си достатъчно популярен, за да си в Къщата сред тях. Как гледаш на тези думи и смяташ ли се за „ВИП“?
- Представи си хората колко са „ВИП“, ако те наистина са такива, защо са тръгнали да го коментират това!? Аз съм работил със световноизвестни дизайнери, какви хора познавам – Прада, Армани и т.н., в Щатите съм излизал с Леонардо ди Каприо… Не знам кой определя нещата кой е „ВИП“ и кой не е. Това, дали си известен за някого в България или не си, не те прави „ВИП“. То тук има хора, дето са си легнали с някого и с това стават известни –

това „ВИП“ ли е - да те познава цяла България с това, че си спал с двама човека?!


Не са се поинтересували за мен, аз не работя в България.

- Но ти като че ли се примири с упреците на хората в Къщата, не им се противопостави…?
- Какво да влизам в спорове – всеки си има глава на раменете! Какво да обяснявам на човек, който има по-голям житейски опит от мен, на толкова години е – какво да им обяснявам! Не съм от хората, които ще тръгнат да се хвалят с нещата, които съм постигнал. Те като излязат, могат да проверят в „Гугъл” и тогава да преценят. Аз няма да се карам с някого и да влизам в спорове в това дали съм „ВИП“ или не. Аз не смятам, че съм „ВИП“, не смятам, че съм нещо повече от другите.

- Друга актуална тема, свързана с живота ви във „ВИП брадър“, е сексуалната ориентация на мъжете вътре. Подложиха и твоятаMartin_vatre2.JPG мъжественост под съмнение. Дори Елена Кучкова във визитката си каза, че нямало кой да съблазнява, тъй като всички в Къщата били „бабички, старци и гейове”…
- С Елена Кучкова сме имали други разговори, не знам какво е твърдяла! Аз не я познавах преди това, но остана с добри впечатления за мен и за Иво (смее се). Тя нарочно ни номинира, защото има приятел и не искаше да се компрометира. Ние с Иво Аръков сме млади момчета, без гаджета, харесахме я и двамата и имаше намеци от наша страна - тя заради това искаше да ни изгони.

- Кой беше основният ти дразнител в Къщата? Някой, който да те е изкарал извън релси, но си запазил самообладание само заради камерите?
- Няма някой основен, по-скоро битовизмът, който проявяват хората от гледна точка на храната, на чистенето, пошли коментари дали сме себе си или не сме… Аз съм много над нещата, приятелите ми са такива, мразя битовизми и затова в един момент се затворих в себе си и в един момент отказах да комуникирам с много хора вътре. Поведението на Данчето Христова ме ядосва - прави забележки на много хора в кухнята. Прави забележка на Уош, че пие бира. А тя дори не пие бира - защо се интересува от това, ние сме я взели за двама-трима човека, които пием, тя ни прави забележка, че сме си сипвали втора чаша вече?! Нямам нищо лично против нея, дори извън Къщата ще е друга, но там просто е влязла в едни битовизми, което ще й попречи на името и на мнението на хората за нея.

- Твърдиш че си “бохем“, „нощна птица“ и че всеки, който ходи по софийските клубове, те познава. Това включва ли и „забранените“, „сладките“ неща на нощта – наркотици, алкохол, безразборен секс?
- Алкохол – да, пия, не съм въздържател. Наркотиците ги изключвам. Аз съм зодия Скорпион, малко по-влюбчив съм. Търся нещо по-истинско, искам да се влюбя, вдигнал съм си летвата малко по-високо, така че безразборният секс също отпада. Търся сериозен човек, харесвам жени с характер, да ме провокира, да има чар и

рядко правя компромиси в секса

- За никого не е тайна, че си бил обвързан с Мис България 2002 Теди Бургазлиева. След нея не си имал сериозна връзка. Прежали ли я вече или не? Какво се случи, че се разделихте?
- Бяхме сгодени даже! Това не означава, че не съм я прежалил, просто не съм срещнал подходящия човек. Тя е една от жените, които ми вдигна летвата много високо и след нея е трудно да срещна някой, който толкова много да харесам. Пък и с времето осъзнах, че сега не е най-правилният момент за сериозни отношения. Не съм готов за семейство, за деца и не го търся. Преди го търсех, бях по-наивен, мислех си, че съм готов, но с Теди Бургазлиева осъзнах, че не съм. Прекалено рано ни беше и на двамата за следваща стъпка, освен това много се ревнувахме един друг и това бяха основните причини за нашата раздяла. Преценихме, че и за двамата ще бъде по-добре да не сме заедно, но си останахме добри приятели.

- А истина ли е, че си предлагал брак на една от бившите приятелки на Димитър Бербатов и екссъпруга на Наско от БТР – гримьорката Силвия Стойчева?
- Има доза истина, но там не е имало толкова сериозни планове, по-спонтанно беше. Това е още преди Теди, години преди това. С нея запазихме добрия тон, но не поддържаме връзка, не се чуваме, не се виждаме.

- Броени дни след като си на „свобода“, в личния си профил във Фейсбук публикува снимка със загадъчно момиче и надпис: “2 дни обяснявам, че търся нова любов, а тя била пред очите ми! Влюбен съм в Коприна!“. Кое е това момиче и къде се намерихте?
- Хората не разбират сарказма ми. Коприна ми е много добра приятелка, познаваме се от години, невероятен човек. Не сме нито гаджета, нито имаме връзка. Направих по съвсем други причини, лични. Бяхме в компания и се снимахме. Тя е близък мой приятел, нямаше да го крия, ако между нас имаше нещо.

- Какво ти предстои сега – ще останеш ли в България или се връщаш отново в Ню Йорк?
- Не знам какво ми предстои, известно време ще остана тук. Но в даден момент трябва да се прибера, за да си довърша курсовете за актьорско майсторство. Но до празниците мисля да остана в България. Още не мога да си събера мислите, искам да видя как се развиват нещата в София, дали ще има някакви ангажименти, работа… От много неща зависи. Ако има причина, бих останал в България. Любовта е достатъчна причина например (смее се).

- Кой е твоят фаворит от предаването и искаш да спечели?
- Тити Папазов и Въргала – това са ми фаворитите. И двамата са изключителни хора и един от двамата трябва да спечели. Мисля си, че Тити обаче няма да издържи и ще си тръгне доброволно в даден момент. С всеки един бих запазил приятелски отношения навън. Наясно съм, че вътре е различно и затова се появяват някакви конфликти, обстоятелствата са такива. Нямам лоши чувства към никого, не се сърдя на никой за нищо и се надявам навън да останем приятели всички.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
http://www.blitz.bg


Преврат, гражданско неподчинение и барикади в Къщата на VIP Brother

Ваня Червенкова: Саня Армутлиева отне съпруга, бизнеса и наследството на Камелия Тодорова!

Дъщерята на Йорданка Христова се залюби с модна журналистка!

Писателят Иво Югов: Калканджиева загуби с нокаут от второразредния плейбой Тачо!

Майката на Албена Вулева влезе във "ВИП Брадър" с гръм и трясък

Един напуска VIP Brother, майката на Албена Вулева влиза в Къщата

СЕМ глобява циците на Линдарева

Пълна лудница във "ВИП брадър"

Тачо допълзя пред Жени с пръстен, тя: „Свиня такава“

Евгени Минчев хареса Камелия Воче за секс, тя не била по тая част!

Гонят Евгени Минчев с нагласен вот довечера – договорът му с „ВИП Брадър” изтекъл

Грандиозен скандал между Жени Калканджиева и Камелия Воче

Тачо опроверга завръщането си в Къщата: "Страшни глупости"

ВИПОВЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 25 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ

Лъсна поредната шашма на ВИП Брадър

Един съквартирант излиза, друг влиза в Образцовия дом

Иво Аръков отряза Евгени Минчев

Маргина оженил Жени за Тачо

Йорданка Христова с номинация да напусне VIP Brother

Скандалната певица Анита: Бих правила страстен секс с Тити Папазов във „ВИП брадър”! /ВИДЕО/

Горещи страсти в Къщата! Номинационна игра с политическите лидери изправи на нокти ВИП съквартирантите

Тачо посегна на Зорница и бе отстранен от ВИП Брадър

Нов скандал разтърси ВИП Брадър

Зорница Линдарева припадна от пиенеКалканджиева и Линдарева легнаха в едно легло

Сълзи в очите на съквартирантите тази вечер във Vip Brother

Разводът между Жени и Тачо - основна тема в „Образцовия дом“

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Любовникът на Жени Калканджиева излиза от нелегалност! Той е бос от ъндърграунда! Вижте кой е!

Нови скандали във "ВИП Брадър" - Калканджиева и Тачо разделени отдавна

Първи номинации очи в очи и нови разкрития за Жени и Тачо във "ВИП Брадър"

Откъде са милионите на Зорница Линдарева?

Трима напуснаха „ВИП Брадър“, или?

Славена Вътова смени Александър Найденов

Калканджиева: Правила съм групов секс

Евгени Минчев и Месечков били любовници?

Жени Калканджиева и любовницата на Тачо се прегърнаха във "ВИП брадър"

Двата лагера във VIP Brother се събират тази вечер

Любовен триъгълник във "ВИП брадър"

Жени Калканджиева: Линдарева преспа с мъжа ми, но не я мразя, защото не я познавам

Черната Златка: Иво Аръков си пада по мъже!

Задава ли се любовна афера Ели Гигова-Иво Аръков?

Йорданка Христова повлече крак във "ВИП брадър"

VIP BROTHER „ОБРАЗЦОВ ДОМ” ПОДАРЯВА УИКЕНДИ В СОЦРЕЗИДЕНЦИЯ

Иво Аръков, Ели Гигова, Камелия Тодорова и Елена Кучкова влизат във ВИП брадър!

АЛБЕНА ВУЛЕВА

Албена Вулева се завръща на сигнално жълт кон /СНИМКИ18+/

ЕЛЕНА КУЧКОВА

Кучкова се разголи в чалга хит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт"
The Calendar of Labour / КАЛЕНДАР НА ТРУДА 2014 /СНИМКИ/
Вижте в оригинал декларацията, която бие много по триумфа на Елена Кучкова!
Елена Кучкова: Естествено, че съм кучка (СНИМКИ 18+)


Elena Kuchkova Elena Kuchkova 2 Elena Kuchkova 3

СЛАВЕНА ВЪТОВА


Миската Славена Вътова с порноклипчето забърса милионер

Славена Вътова стана ”Мис Туризъм” на световен конкурс

“Мис България” вдига палат до Бойко

Мис България 2006 Славена Вътова показва всичко в мъжко списание.

Мис България 2006 лъсна в хард порно в нета (видео +18)

Мис България Свят и Мис България Вселена в конфликт

Мис България Славена Вътова короняса Мис Шумен

Кои са най-високите жени сред известните българки

МИС ЧЕРНО МОРЕ'2005 СТАНА МИС БЪЛГАРИЯ'2006

Славена Вътова е Мис България

„Лицето“ на красотата у нас стана на 11 години

16-ГОДИШНАТА СЛАВЕНА ОТ ШУМЕН СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА МИС ЧЕРНО МОРЕ

Славена Вътова Славена Вътова 2 Славена Вътова 3 Славена Вътова 4

Славена Вътова 5 Славена Вътова 6 Славена Вътова 7 Славена Вътова 8

ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА:


ЖЕНИ КАЛКАНДЖИЕВА ПРИЗНА: РАЗВЕЖДАМ СЕ

Жени Калканджиева 2 Жени Калканджиева 1 Жени Калканджиева 3

Жени Калканджиева: Мъжете изневеряват от скука

Жени Калканджиева призна за Илия Павлов

МАРГИНА ФАЛИРА КАЛКАНДЖИЕВА. ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ГОЛЯМА ЛЮБОВ

ЧЕРНАТА ЗЛАТКА:

Златка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка ДимитроваЗлатка Димитрова

ВСИЧКО ОКОЛО ЧЕРНАТА ЗЛАТКА

 


Сходни връзки

Първият изгонен от "ВИП брадър" - Мартин Мартинов: Излизал съм с Леонардо Ди Каприо, а българските "звезди" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди