изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:25 EEST
Живот на ескорт: СНИМКИ разказват как младо момиче работи и почива    
По света Фотограф улови интимната борба и всекидневната реалност на 21-годишна проститутка

Фотограф успя да улови интимната борба и ежедневната реалност на 21-годишна проститутка. Алиша Вера, родом от Мексико сити, се запознава с обекта на снимките си преди три години, докато снима група стриптизьорки, но успява да формира силна връзка с младата секс работничка от Сан Франциско и в резултат решава да се посвети изцяло на нейната лична история. Въоръжена със своята камера, Вера описва турбулентния живот на Едън: снима я при търсенето на клиенти, докато спи, дори по време на секс с клиент, както и след като младата жрица е арестувана.

Едън пристига за първи път в Сан Франциско, за да се спаси от детство с насилие и реализира мечтата на живота си да стане екзотична танцьорка. Не минало обаче много време и тя станала проститутка, а нейният близък приятел и колега-стриптизьор „Бебето“ й станал сводник. „Руби постоянно я пращала на Източния бряг, където да работи в хотелски стаи. Там тя била спипана и от полицай под прикриете“, разказва Вера. „Това е бил третия й арест и за първи път тя е заплашена от затвор“, добавя фотографката.

Докато чака началото на делото, Едън си дава почивка, за да размишлява върху ситуацията, в която се е озовала и, придружена от Вера, да посети майка си в щата Виржиния.

Там тя признава пред родителя, че работи като проститутка. Майка й изпада първоначално в шок, но, по думите на Вера, в крайна сметка подкрепя дъщеря си. Едън има късмет. Тя само е глобена с 300 долара. Само два часа след края на съдебното заседание обаче Едън е отново на улицата и търси клиенти, но този път без посредничеството на Руби.

Едън коментира ситуацията си така: „Аз съм жена, дъщеря, приятелка, артист и доставчик на секс срещу пари. Въпреки, че съм се отказала от част от себе си, за да ги защитя, аз не съм изчезнала. Дъщерята, сестрата, приятелят и артистът, които съм аз, докато не работя, винаги ще носят спомените и уроците, които съм придобила“.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Живот на ескорт: СНИМКИ разказват как младо момиче работи и почива | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди