изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:06 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 17 октомври, около 14:30 часа е получено съобщение за извършена кражба в района на с. Овчарово, общ. Добричка. Установено е, че за времето от 15 октомври до 17 октомври, чрез прокопаване на дупки, неизвестен извършител е извършил кражба на около 108 метра действащ комбиниран брониран меден кабел. Вещта обект на кражба е захранвал пощенските станции на селата Овчарово и Свобода. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

На 18 октомври, около 11:53 часа е получено съобщение за извършена кражба от гараж, находящ се в района на кв. „Балик” в град Добрич. Установено е, че за времето от 17 до 18 октомври, неизвестен извършител е взломил метална решетка и прозорец и е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчни и електрически инструменти. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

На 18 октомври, около 04:20 часа по ул. „Йордан Йовков” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с разградска регистрация, управляван от Г.Р. (29 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,79 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.

На 18 октомври е получено съобщение за извършена кражба на територията на град Каварна. Установено е, че за времето от 17 до 18 октомври, от лек автомобил, паркиран в двора на тъжителя е извършена кражба на моторен трион марка „Хускварна”. От проведените оперативно издирвателни мероприятия от служителите на РУП Каварна е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б.Б. (35 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 67 акта и 128 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е  регистриран един пожар с материални загуби.

На 19 октомври, около 21:00 часа е получено съобщение за пожар в къща по ул. „П. Станчев” в град Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 23:00 часа. Вследствие на пожара са унищожени 5 броя мебели, 3 броя бяла и черна техника, дограма и са опушени 15 м2 стени. Причината за възникването на инцидента е късо съединение в уред за отопление.

20.10.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди