изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:12 EEST
Убиха с бухалки общинар в Берковица. Сред арестуваните е и бивш граничен полицай    
НовиниТрима криминално проявeни са нападнали млад мъж - служител на общината в Берковица и са го пребили жестоко. Човекът е издъхнал няколко часа по-късно в болницата в Монтана. Заподозрените за убийството са задържани, съобщиха от полицията.

Тежкото престъпление е започнало да се разплита, след като в неделя привечер от болницата в Монтана съобщили в полицията, че при тях е настанен пребит 31-годишният Стефан В. Криминалисти веднага пристигнали и разпитали мъжа, който им разказал, че е бил нападнат и бит с бухалки в апартамент в берковския квартал Изгрев. Малко по-късно Стефан, който работел в общинската управа в Берковица, издъхнал.

Полицаите открили апартамента и тримата биячи - Цветан Ч. (27 г.), Георги Н. (20 г.) и Силвестър Д. (24 ч.) и ги арестували. Открити са и бухалките, с които общинарят е бил пребит. По тях още имало следи от кръв.

Според първоначалната версия тримата задържани са били замесени в търговия с наркотици и най-вероятно са решили, че Стефан В. им пречи в нелегалния бизнес. Затова го примамили в апартамента на единия от тях и часове наред го измъчвали и били. Когато видели, че състоянието на жертвата им е много тежко, биячите го натоварили в автомобил и го изхвърлили край болницата в Монтана.

Стефан В. е имал сърдечни увреждания и е бил със свидетелство за инвалидност. От 6 месеца той работел в отдел "Земеделие и гори" в община Берковица.

"Потресени сме от станалото. Стефан беше много тих човек! Не можем да си представим какво общо е имал с тези престъпници!", коментираха негови колеги.

Единият от задържаните за убийството - Силвестър Д. е бивш граничен полицай, уволнен през 2013 г. за подкуп от 5 евро, взет от румънски шофьор. Според неофициална информация, той е бил замасен и в други престъпни схеми. Разследването на случая продължава.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Убиха с бухалки общинар в Берковица. Сред арестуваните е и бивш граничен полицай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди