изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:12 EEST
ВЕНЦИ РАГИН: ДОБРУДЖА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА МЕН В МОМЕНТА    
СпортВенцислав Рагин записа дебют за Добруджа 07 (Добрич) в мач от първи кръг на Суперлигата срещу ЦСКА в столичната зала Васил Симов. Централният блокировач игра добре и записа 12 точки (4 блокади, 53 % в нападение), а ето какво каза за BGvolleyball.com малко след края на мача с Червените.

"Всяка една победа е важна, особено, ако е като гост. И наистина съм много радостен, че победихме ЦСКА в София. Може би се поотпуснахме малко в третия гейм, но то не повлия на крайния резултат. Колкото до Суперлигата, със сигурност през този сезон първенството ще бъде по-силно от миналогодишното. Доста волейболисти се върнаха от чужбина и нивото се вдигна. 10 отбора, но и десетте са сериозни и ще се борят поне за влизане в четворката", коментира Венци Рагин.

"Преди да подпиша с Добруджа бях на проби в белгийския Нолико (Маасейк), но не се разбрахме по финансовите въпроси и реших да се върна в България за този сезон. Пък вече догодина ще видим, само да сме живи и здрави. А и за мен в момента не виждам по-добра опция от Добруджа 07", обясни централният нападател.

"Бившият ми отбор Монтана стартира също с чиста победа? Мога само да ги поздравя и ще се видим скоро на игрището", завърши волейболистът на Добруджа 07.

 


Сходни връзки

ВЕНЦИ РАГИН: ДОБРУДЖА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА МЕН В МОМЕНТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди