изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:17 EEST
17-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА, ОЩЕ ТРИМА СА В БОЛНИЦА    
Ред и сигурност17-годишно момче загина при тежка катастрофа, други трима също са ранени и са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигнал за пътно-транспортното произшествие е получен на 20 октомври около 21.30 часа на телефон 112. Катастрофата станала по главния път между Генерал Тошево и Добрич, на около 500 метра след разклона за село Царевец. На място е установено, че лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от неправоспособния водач П. П. (29) от Добрич, при движение с несъобразена скорост на суха пътна настилка, губи контрол над колата и тя се удря с дясната си част в крайпътно дърво. Вследствие на удара на място загива возещият се на задна дясна седалка 17–годишен младеж. Сериозно е пострадал 26-годишен мъж от село Черна, който бил на предната дясна седалка. Той е настанен в ОАИЛ на болницата с черепно-мозъчна травма, счупен таз и фрактура на ребро. Возещият се на задна лява седалка в автомобила е настанен за наблюдение в Отделението по неврохирургия, без опасност за живота.

Водача е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Той също е приет в ОАРИЛ с коремни и гръдни контузии, без опасност за живота.

НДТ научи, че водачът не е собственик на "Мерцедес"-а. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУП в Добрич. НДТ

 


Сходни връзки

17-ГОДИШЕН ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА, ОЩЕ ТРИМА СА В БОЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди