изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:07 EEST
Фолкпевицата Алекса: Да, изневерявала съм! /ВИДЕО/    
Интервюта Правих секс в самолет с... бившия си!

Алекса е родена в Пловдив. Още от 7-годишна започва да свири на пиано, ходи на уроци по солфеж и народно пеене. Завършва специализирана музикална паралелка и продължава висшето си образование в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски’’ – специалностите поп, джаз и народно пеене. През 2012 г. участва с авторска песен на фестивала „Пирин фолк’’. Забелязана е от турската тв звезда Фарук Илмаз и е поканена да бъде гост на едно от най-популярните предавания по телевизия „ТЕК Румели” в Турция. Не след дълго получава покана за участие в концерта „Фестивалът на черешата” в Гърция.

От тази година е изпълнител на „Ара мюзик“ и издаде дебютния си сингъл „Помни ми думата”. Пред репортер на „ШОУ” певицата разказа любопитни неща за личния си живот.



- Алекса, разкажи нещо повече за себе си, за семейството си.
- Mога да кажа за себе си, че съм амбициозна, харизматична и имам доста силен характер. Имала съм много трудни моменти, но никога не съм се сломявала. В никакъв случай не мога да кажа, че ми е било лесно, още от детските ми години. Моите родители са разведени и от малка съм се справяла сама. Като дете на разделени родители, съм преминала през всякакви моменти в живота ми. Изпадала съм в депресии, била съм на ръба да се предам. В такива моменти много деца прибягват към бунтарство и заместване на липсващата обич с алкохол, или дрога...Аз успях да устоя и да се съхраня. Не съм имала розово детство, наложи ми се бързо да порасна и се превърнах в едно мъжко момиче, за да оцелявам в този суров живот.

- Разкажи повече за този труден период от живота си...
- Първо, родителите ми са се разделили, след като съм се родила – не съм имала и годинка. Аз съм живяла при майка ми, но съм виждала за много кратки периоди и баща си. Никога не съм се разбирала с баща ми и не съм почувствала неговата обич. И двамата ми родители си имат отделни семейства,

аз не принадлежа на нито едно от двете семейства

Останах по средата, без истинско семейство. Не знам какво е чувството да се прибереш вкъщи при мама и тате. Аз съм като един черен белег от една неуспешна любов, превърнала се в омраза. Много малко близки хора знаят моята история, понеже за мен е доста горчива тема и трудно говоря за нея.
Свикнала съм да живея без любов от родителите си. Свикнала съм вече. Това е моята съдба.

- Драмата с родителите ти ли те принуди от малка да се трудиш сама? Не те ли осигуряваха финансово?
- Майка ми ми е помагала с каквото може. Но не съм разчитала само на нея, за да не й бъда в тежест. Точно затова, още от ученическите си години, започнах да работя.

- Каква работа ти се е налагало да вършиш, за да се издържаш?
- Работила съм в кухня, ръцете са ми били целите подгизнали от миене на чинии. През летните ваканции съм работила на две места като барманка и рецепционистка на смени, за да си събирам пари. След като навърших 18 години, работех и като крупие. От казиното може би съм прихванала някакви черти на хазартна личност. Знам, че рискът е опасен, но пък еднообразието ще ме убие. Затова реших да рискувам и да се хвърля в дълбоките води на попфолк бранша.

- Имало ли е в този период на твоя живот работодатели, които са се опитвали да се възползват сексуално от младо момиче като теб?
- Имало е, но никога не съм допускала някой от тях до себе си. Вярвам в максимата, че където си изкарваш хляба, не трябва да смесваш лични отношения. Сблъсквала съм се с изключително арогантни мъже, най-вече, които си мислят, че всичко им е позволено. Но с мен са сгрешили. Когато работех като кухненска работничка, работодателят ми постави условие, че за да ме повиши, трябва да преспя с него. Аз мислех, че е добър човек, а той просто е искал друго.

Почувствах се унизена и излъгана

Бях малка, но много горделива. Избягах от този човек и никога повече не съм го виждала. Даже не си потърсих заплатата. Още като младо момиче видях колко подли хора има. И оттогава винаги си имам едно наум. Сблъсквала съм се с много трудности. Когато започнах да се занимавам професионално с пеенето преди години, подписах договор с една музикална компания. Направих няколко проекта. Бях все още наивно момиче и си мислех, че изведнъж кариерата ми ще тръгне стремглаво нагоре.

Е, както се досещаш, мечтите ми бяха брутално сринати. Искаха ми постоянно пари, пари, и пак пари. Аз нямах големи финанси, а тези които имах, свършваха. Започнах да се отказам от пеенето, защото останах сама и нямах подкрепа от никого. След известно време се запознах с човек от музикалния бранш, който ми показа, че това е моят път - повярва в мен. Той ми върна вярата и се амбицирах. Започнах да ходя активно по участия и събрах голям репертоар от песни. Видях зад кулисите каква е цената да бъдеш на сцената и колко трудна е тази професия. Колко безсънни нощи жертвах, за да стигна дотук!... Да бъда част от „Ара мюзик“ е моя сбъдната мечта. Те са моето ново и първо семейство!

- В новото ти видео „Помни ми думата“ темата е женското отмъщение след изневярата на любимия. А ти самата изневерявала ли си?
- Изневерявала съм, да. Била съм неверница. Чувствала съм се самотна и пренебрегната. Не чувствах обич от този човек, държеше се хладно. Нали знаеш, дори когато си с някой, пак може да се чувстваш самотен.

- А имала ли си връзка с мъж, който ти е оказвал психически или физически тормоз?
- Да, имала съм. Рядко допускам такива мъже до себе си. Дори се учудвам от себе си, че съм го позволила. Психически ме е натоварвал с болната си ревност от всички и всичко. Не мога да бъда птица в клетка. Много рядко съм попадала на човек, който да разбира работата ми и да не ми е правил проблеми заради нея. Човек, който те обича истински, трябва да ти има на 100% доверие, а не да робува на предразсъдъци и да се вслушва в хорските приказки.

- В момента обвързана ли си, имаш ли си приятел?
– Не, не съм обвързана.

- Работила си в Гърция, в Турция и Македония. Имала ли си отношения с тамошни мъже и...какви любовници са те?
- Да, имала съм връзка с грък. Мога да кажа само, че такъв мъж не се забравя лесно.(смее се – б. а.)

- Колаборацията попфолк певица и футболист е „класическа” схема у нас. Ти падаш ли си по футболисти?
- Не си падам изобщо по спортисти. Падам си по актьори като Иво Аръков. Млад, готин и интелигентен. А ролята да бъде лошото момче в сериала “Фамилията“, много му отива.

Падам си по лоши момчета

това е истината. Зависи колко са лоши, де. (смее се – б. а.) В повечето случаи аз съм по- лошата. Чакам момента, в който някой ще успее да ме укроти.

- Кое е най-неприличното или брутално секс предложение, което си получавала досега?
- Канили са ме на суинг парти! Двойки се събират, опознават, общуват и правят секс с размяна на партньорите. Не приех поканата.

- Каква друга най-смела сексуална фантазия имаш и тя свързана ли е с някакъв популярен българин?
- Ха-ха, да! Както казах, изключително много харесвам ролята на Иво Аръков в сериала “Фамилията“. Нямам нищо против Иво да ми разкъса копчетата на ризата, както го прави в сериала. Фантазиите трябва да са страстни и непозволени.

- Предлагали ли са ти пари за секс?
- Няма красива жена, особено в тези среди, на която да не са й предлагали пари за секс. Предлагали са ми, но такива хора за мен са комплексари. Нямат други качества и се опитват да ме спечелят с пари. Такива хора са ми смешни.

- Най-нестандартното място, на което си правила бурен и страстен секс и с кого?

- От всичките изгледани романтични американски филмчета, винаги съм искала, някой ден и аз да го направя в самолет. Е, наскоро го направих с бившето ми гадже.

- Кое е най-романтичното обяснение в любов, което си получавала, и от кого?
- В продължение на месец, всеки ден намирах върху стъклото на колата си бележки с романтични думи, без подпис. Накрая разбрах, че мъжът е един от най-добрите ми приятели. Беше много мило, но аз избрах приятелството!

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
http://www.blitz.bg

Александра от X Factor имала връзка с мъжа на Теди Кацарова
Секс на екс в „Х фактор”




Секси ученичка е новата Андреа /снимки/

Blife.bg

Секси ученичка е новата Андреа /снимки/

Новоизгряващата поп фолк певица Alexa има амбиция да стане новата Андреа, дори да я задмине по успехи.

17-годишната ученичка също като любимката си е била модел с няколко титли зад гърба си.


"Много харесвам Андреа, възхищавам се на всичко, което прави, на песните, на музиката, на международните проекти, тя ме амбицира да стана фолк-певица и дори тайничко се надявам да стана по-добра от нея", споделя  блондинката.



Alexa вече е готова с първото си парче, на което предстои да заснеме видео. Засега не мисли да подписва с конкретна музикална компания, но в бъдеще може и това да се промени.

"Защо трябва да си обвързан с някой, вижте Десислава - достатъчно добре се продуцира и сама", допълва ученичката.
Аlexa ще промотира първата си песен на Paparazzi Awards в края на февруари.


 


Сходни връзки

Фолкпевицата Алекса: Да, изневерявала съм! /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди