изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:38 EEST
МИНИСТЪР РАДАНОВА РАЗДАВА НАД 800 000 ЛЕВА НА ПРИЗЬОРИ    
СпортСлужебният министър на младежта и спорта Евгения Раданова ще връчи почетни чекове на медалистите и призьорите от Младежките олимпийски игри в Нанджин и от световните и европейски първенства, провели се в нейния мандат. Финансови стимули ще получат треньорите и щабовете на отделните федерации. Общият размер на средствата, които ще бъдат предоставени, е 846 525 лева.

Официалната церемония, организирана от Министерството на младежта и спорта, ще бъде на 23 октомври (четвъртък) от 11,00 часа в Музея на спорта на Националния стадион "Васил Левски". Своите премии ще получат параолимпийците, атлетите от Спортната федерация на глухите, състезателите от спортовете художествена гимнастика, кану-каяк, бокс, вдигане на тежести, спортна стрелба, спортна гимнастика, джудо, лека атлетика, модерен петобой, борба и гребане. Индивидуалните награди са регламентирани в Инструкцията за награждаване на спортисти с парични средства от Министерството на младежта и спорта за постигнати призови класирания през 2014 година.
 


Сходни връзки

МИНИСТЪР РАДАНОВА РАЗДАВА НАД 800 000 ЛЕВА НА ПРИЗЬОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди