изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:11 EEST
ПРИ КАТАСТРОФА ДО ТЕРВЕЛ ЗАГИНА 61-ГОДИШНА ЖЕНА    
Ред и сигурностБюлетин на ОД на МВР - Добрич


На 21 октомври, около 22:20 часа в Първо РУП Добрич се тъжи 83-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 20:30 часа е получила обаждане по домашния си телефон от непознат мъж представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимият доктор заявява на потърпевшата, че внучка й е със фрактура на гръбначен стълб, вследствие на катастрофа и за лечението е необходима сумата от 7 000 лева. Малко по-късно пред жилището си по бул. „Трети Март” в град Добрич, възрастната жена предава сумата от 3 100 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

На 22 октомври, около 10:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път град Тервел посока град Добрич, на около 500 метра от изхода на град Тервел. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация предприема маневра изпреварване на товарен автомобил „МАН” с добричка регистрация. Вследствие на маневрата, се получава съприкосновение между двете МПС, като лекия автомобил е изведен от траекторията си на движение, поднася се и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП на място загива возещата се на предна дясна седалка в лекия автомобил 61 – годишна жена от с. Божан, общ. Тервел. Двамата водачи на МПС са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. Същите са прегледани от медицинско лице и не са констатирани видими наранявания. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

Контролните органи са съставили 21 акта и 56 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 6 пожара без нанесени материални щети и два пожара с нанесени материални загуби.

23.10.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ПРИ КАТАСТРОФА ДО ТЕРВЕЛ ЗАГИНА 61-ГОДИШНА ЖЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди