изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:48 EET
Затвориха пътя Варна – Бургас    
НовиниКоли бедстват край Златни пясъци

Пътят Златни пясъци – Варна е заприличал на река след силния дъжд, който се излива над Варна. В момента трафикът по платното в посока Варна е силно затруднен и преминаването на автомобили е изключително сложно. В близост до Ботаническата градина се е образувала огромна локва, колкото малко езерце, съобщава Днес +, цитирайки очевидци. Две коли са закъсали в нея и се изтеглят с помощта на минувачи. Още един автомобил е заседнал в района. Шофьорът се опитал да заобиколи локвата през тревните площи и нагазил в калта, от където не може да излезе.

Поради сериозно количество вода, стичащо се на отсечка от пътя между Варна и Бургас, в участъка след разклона за село Дюлино, се налага пътят Варна – Бургас да бъде затворен за движение на автомобили поради непроходимост. Това съобщиха от пресцентъра на полицията.

Движението в посока гр. Бургас се осъществява по обходен маршрут, през Старо Оряхово –Дългопол –Айтос.

Поради лошата метеорологична обстановка, ОДМВР – Варна призовава всички водачи на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание и само при необходимост.

В област Варна има още един пътен участък, по който преминаването е затруднено. В община Аксаково, между село Осеново и село Климентово, се е образувала голяма локва вода. Към момента пътят е проходим с повишено внимание.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Затвориха пътя Варна – Бургас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди