изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:55 EET
Какви приятели са зодиите?    
Хороскоп

Какви приятели са зодиите?



ОВЕН

Саможертвени

и непостоянни

Овенът не се задоволява с трима най-добри приятели. Тъй като е чаровен, деен и всеотдаен, той успява да привлече огромен брой “близки” хора в орбитата си. Готов е на големи жертви за тези, които в момента смята за важни. Но що се отнася до дълготрайните приятелства - те са доста малко.

Овните имат навика да се “влюбват” във всеки пореден интересен човек и да го обграждат с внимание и обожание. Този период може да продължи с години, докато интересът им малко по малко не угасне. Единствените, които ще се задържат за цял живот покрай Овена, са хора със сходна енергичност и сила на характера.

ТЕЛЕЦ

Верни

до гроб

За Телците приятелството е важно нещо както и семейните връзки. Това са двете неща, на които представителите на този знак никога не гледат през пръсти. Изключително лоялни са и към двете групи близки хора. Обикновено дружеските връзки се формират още в детството и остават през целия им живот. Ако заслужите приятелството на Телец, трябва да знаете, че то ще е до гроб.

Той е в състояние да повдигне планини за вас и би рискувал собственото си благополучие, но и очаква същото. Отрицателната му черта е склонността да ревнува от останалите ви приятели. Телците са интелигентни, топли хора, с чувство за хумор. 

БЛИЗНАЦИ

Мразят да им

досаждат

Като социални същества те обожават да прекарват време с приятелите си. Имат много и всякакви. Едни са за купоните, други - за в нужда, трети - да им поплачат на рамото, когато имат лична драма, а четвърти им трябват, за да обсъждат важни дела като езотерика, футбол, политика, изкуство, накъде върви светът като цяло и България в частност.

Ако можете да се вместите във всички тези критерии и сте достатъчно комуникативни, значи сте перфектният приятел за тях. Близнаците са силно привързани към близките си, но мразят да им се натрапват и да им досаждат. 

РАК

Силно интуитивни

Те са винаги готови да се притекат на помощ на приятелите, освен ако това не накърнява по някакъв начин семейното им благополучие. Защото за тях семейството е номер едно. Подбират хората, с които се сближават, да са им близки по темперамент и интереси.

Раците са домошари и обичат да прекарват с приятели не по заведения или по горите и баирите, а вкъщи - в кротки домашни занимания. Силно интуитивни хора са и надушват кога имате проблеми. Същата интуиция обаче може да ги подведе и да си мислят, че знаят неща, които всъщност не са верни. Както и да прибързат с изводите.

ЛЪВ

Не са

тиранични

Те са сред най-щедрите приятели в зодиака. Биха направили всичко, за да ви помогнат. Лъвовете са силни личности, самоуверени и с добро самочувствие. Затова е така лесно да се другарува с тях. Не са склонни да се поддават на всемирна тъга, не са мнителни и рядко имат комплекси.

Не изискват непрекъснато да им отдавате цялото си време и внимание. Рядко можете да видите Лъва самотен - общуването им е втора природа. За да сте близък приятел с тях, трябва да сте им равноправен - да издържате на темпото им, да успявате да защитите територията си и да запазите личното си достойнство. 

ДЕВА

Безценни

съветници

Човечността им ги прави едни от най-грижовните другари. Ако сте болни - те са първите, които ще се притекат на помощ. Това, че са толкова методични, означава, че няма да пропуснат нещо важно - да ви честитят рождения ден или да ви напомнят, че утре трябва да отидете на профилактичен преглед.

Девите са деликантни приятели. Предпочитат първо да анализират ситуацията, преди да тръгнат да ви вкарват в правия път. Съветите им са винаги на място, практични и добре обмислени. Не са добри в изразяването на чувства, но пък делата им говорят достатъчно. 

ВЕЗНИ

Лесни за

общуване

Всички искат да са край Везната. Тези хора са обградени от аура на хармония и спокойствие, която притегля като магнит. Да, могат да са малко нерешителни. И вероятно ще им отнеме време да се притекат на помощ, но когато дойдат, ще се развъртят и на бърза ръка ще оправят нещата. Умеят да преценят трезво как да постъпят, така че да се избегнат усложненията.

Те са весели и лесни за общуване. Няма да ви натоварят с мрачното си настроение. Приятелството е важна част от представата им за щастлив живот. Обичат да прекарват време с близките си и са едни от най-добрите организатори на празненства и екскурзии. 

СКОРПИОН

Не прощават

предателството

За да сте приятел с тях, трябва да сте откровен и честен. Скорпионът се сдружава с хора, които са му равни по остроумие и интелект. Ще му отнеме време, докато наистина се сближи с вас и ви приеме. Но от този момент нататък можете да сте сигурни в лоялността на му.

Ако ви трябва зло куче, което да нахапе всичките ви врагове - викайте на помощ приятеля си Скорпион. Той ще ви брани злостно от всички нападки. Ще се уверите, че може да бъде и себеотрицателен - дори ако това означава да ви даде и ризата от гърба си. Но ако го разочаровате или нараните с предателство, не очаквайте прошка. 

СТРЕЛЕЦ

Никога не ги

ограничавайте

Човекът в центъра на онази шумно кикотеща се компания в сладкарницата е Стрелец, не се съмнявайте. Ако чуете бодри планинарски викове някъде вдън гори тилилейски, да знаете, че там има Стрелец. Това са хора шумни, енергични и весели. Около тях кипи от живот. Приятелите им са от цял свят, от всякакви етнически, религиозни и културни принадлежности. Щедри са, не са злопаметни и са готови почти винаги да простят. Биха направили абсолютно всичко за близките си. Но ненавиждат, когато някой се опитва да ограничи свободата им. Това може да стане причина за прекъсване и на най-здравото приятелство. 

КОЗИРОГ

Излиянията

ги ужасяват

За приятелите Козирогът е прекрасна компания - купонджия и шегаджия. Представителите на този слънчев знак не са социални хора като Везните или Близнаците. Те обикновено имат ограничен кръг от близки, с които се събират и в делници, и за празници. Обграждат се с почтени и верни другари със сходни възгледи. Държат на тях и не се колебаят да им помогнат.

Облагодетелстваните да попаднат в приятелския кръг на Козирога ще се уверят, че той е стабилен и честен човек. Знае се, че не е по душевните излияния. Ако се наложи да потърсите утеха след тежка раздяла, Козирогът не е точно човекът, готов да ви изслуша.

ВОДОЛЕЙ

Сближават

се трудно

Дълбоката им чувствителност и вродената предпазливост ги прави много трудни за сприятеляване. Те са уязвими и затова рядко се разкриват. Водолеите са с непоклатими убеждения, които в съчетание с директния им, нетърпящ увъртания подход, ги прави тежки за издържане.

Човек трябва наистина много сериозно да е решил да завоюва Водолея за приятел, за да се хвърли в тази тежка битка. Крайният резултат си заслужава - веднъж спечелен, той е готов да жертва дори живота си заради приятеля. Който от своя страна, трябва да е артистичен, интелектуален и честен. 

РИБИ

Надушват

проблемите

В интерес на истината те са единствените, които често поставят нуждите на приятелите си пред своите собствени. Ако търсите вярност, безрезервна подкрепа, съчувствие и несекващо внимание, Рибата е вашият човек. При нужда се отзовават начаса и се хвърлят право с главата напред да ви спасяват.

Благодарение на силната си интуиция, съчетана с обичта им към приятеля, те имат почти свръхестествените способности да надушат, когато нещо не е наред. Неприятното при тях е, че когато им потънат гемиите, непременно ще ви уведомят. При това с порой от думи и сълзи.

http://www.trud.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Какви приятели са зодиите? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди