изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:42 EEST
Ослепителна блондинка се хвърли от прозореца, за да се спаси от изнасилвачите си (СНИМКИ)    
По светаОслепителна блондинка стана жертва на интернет – свалка и се хвърли през прозореца, за да се спаси от мъчителите си. Драмата се е разиграла в Москва.


 22-годишната Любов В. станала жертва на групово изнасилване. Момичето отишло на гости при млад мъж, с когото се запознала през интернет. Вместо очакваната романтична среща обаче, Любов попаднала в истински ад, пише livenews.ru.

Докато била в квартирата на „ухажора”, той поканил на гости свой познат. Двамата нападнали момичето, след това оковали ръцете му в белезници и започнали да се редуват в изнасилването.

Любов В. прекарала в дома на мъчителя си цяла нощ. На сутринта се опитала да избяга и скочила от третия етаж. Насилниците веднага се усетили и опитали да върнат жертвата си обратно в жилището. Случайни минувачи успели да реагират и извикали полиция.
Изнасилвачите са задържани, а Любов е приета в болница със счупени крака.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ослепителна блондинка се хвърли от прозореца, за да се спаси от изнасилвачите си (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди